© ViSSEVASSE

Drøm dig væk til Californiens kyster med ViSSEVASSEs nye kollektion

Grå tågebanker, klare pasteller og fjerne horisonter - ViSSEVASSEs ‘California Dreaming’ har det hele.

25. november 2016 af Sarah Lyster Nielsen

Den californiske drøm

ViSSEVASSE kendes nok bedst på deres karakteristiske, nostalgiske stil og fine motiver fra danske byer, men nu har de kastet sig ud i en ny fotokollektion, der udforsker Californiens vilde natur og interessante bygninger.

© ViSSEVASSE

Road trip gennem USA

Kollektionen hedder passende nok ‘California Dreaming’ i bedste The Mamas & the Papas-stil, og de smukke fotos er skudt af Dorthe Mathiesen, som sammen med Karsten Noel står bag ViSSEVASSE.

‘California Dreaming’ beskriver meget godt den spændende fotokollektion, der er taget på en road trip gennem USA, hvor Dorthe Mathiesen blev inspireret af naturen og dens uendelige farvepalette. 

© ViSSEVASSE

Kollektionen tager udgangspunkt i det smukke, det ensomme, det synlige og det usynlige, og den er fyldt med stærke kontraster mellem naturen og det menneskeskabte, der spiller helt perfekt sammen.

© ViSSEVASSE

Kombinationen giver et stemningsfyldt og nærmest surrealistisk resultat, der føles mere som tegninger og malerier end egentlige fotos. Stemningen er også hjulpet godt på vej af de tunge, mystiske tågebanker og de klare pasteller, der næsten virker lidt for perfekte til at være ægte. 

© ViSSEVASSE

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste