3 fantastiske sommerdrinks med Cointreau

Vi nyder virkelig sommeren og al den skønne sol og varme. Det eneste der lige mangler er nogle lækre og forfriskende sommerdrinks. Her er tre opskrifter, som helt sikkert vil få dig i både fest- og sommerstemning.

30. juni 2017 af Mariah Leitisstein for BO BEDRE

Den klassiske sommerdrink - margarita

Med rødder tilbage til 1940-tallet, er denne cocktail blevet en klassiker i cocktailbarer verden rundt. Margarita passer perfekt som både velkomstdrink og som cocktail efter maden.

Ingredienser:

  • Tequila 4 cl
  • Cointreau 2 cl
  • Limesaft 2 cl
  • Salt
  • Is

Sådan gør du:

  1. Køl et cocktailglas af
  2. Fugt glassets kant med en skive lime
  3. Hæld salt på et fad og vend glasset i det, så kanten bliver saltet
  4. Hæld Cointreau, tequila og limesaften med is i en shaker og ryst godt
  5. Hæld op i glasset

Svalende forfriskning - Cointreau Fizz

Vil du byde dine gæster på en forfriskende sommerdrink, som er let at lave? Måske lade dem twiste drinken efter egen smag? Så er Cointreau Fizz oplagt.

Basen til Cointreau Fizz er helt enkel; hæld 5 cl Cointreau i et glas, tilsæt saft fra en halv lime, tilsæt knust is og top med danskvand. For at give et ekstra twist til drinken stil skåle med sommerens bær, frugt og urter frem, og lad dine gæster tilsmage drinken selv.

Blandt favoritterne til Cointreau Fizz, som passer perfekt til sommeren, er: mynte, jordbær og vandmelon.

Ingredienser:

  • Cointreau, 5 cl
  • Saft fra en halv lime
  • Knust is i rigelige mængder
  • 10 cl. danskvand
  • Top drinken med fx vandmelon, jordbær eller mynte efter smag

Sådan gør du:

  1. Kom fx jordbær, vandmelon eller mynte i et glas
  2. Hæld 5 cl Cointreau i
  3. Tilsæt saften fra en halv lime
  4. Tilsæt knust is
  5. Top med danskvand

Den perfekte sommerdrink, når I er mange - Cointreau Punch

Er I et stort selskab og trænger I til en læskende drink i solen? Eller har du planer om at holde en sommerfest? Cointreau Punch passer perfekt til store selskaber.

Ingredienser:

  • Cointreau 6 cl
  • Tør hvidvin 75 cl
  • Mineralvand 33 cl
  • Æble, 1 stk.
  • Fersken, 1 stk.
  • Jordbær efter smag
  • Kanelstang, 1 stk.
  • Is

Sådan gør du:

  1. Hæld Cointreau og hvidvin i en kande
  2. Skær æble og fersken i tynde skiver og del jordbærrene på midten
  3. Kom dem derefter i kanden sammen med kanelstangen
  4. Land kanden stå på køl i en time
  5. Tilsæt vand og masser af is 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste