Sådan laver du de lækreste rosé-vingummibamser

Er du vild med rosévin OG vingummi, så vil du elske disse lækre og smukke rosé-vingummibamser.

23. juni 2017 af Line Dyrvig for BO BEDRE

Rosévin er altid en sikker vinder i sommervarmen; den kan nydes afkølet, den kan nydes som slushies og den kan nydes som lækre vingummibamser. Se bare her!

Vi har fundet en opskrift på vouge.com, som gør det muligt for dig at spise din rosévin som små, smukke, lyserøde vingummibamser. Det bedste af det hele er, at det kun tager 10 minutter af bikse sammen.

Det skal du bruge

  • 2,5 deciliter rosévin (du behøver ikke bruge den dyreste vin, du har derhjemme)
  • 5 teske pulvergelatine uden smag
  • 2-4 teske lys sirup eller honning
  • Lyserød frugtfarve (kan undværes)
  • En bamse-form
  • Et termometer

Sådan gør du:

  1. Hæld rosévinen i en gryde og begynd langsomt at opvarme den. Hvis du vil sikre dig, at alkoholen ikke brænder af, bør temperaturen være mellem 32 og 37 grader. Den bør aldrig overstige 70 grader.
  2. Tilføj pulvergelatinen én teskefuld af gangen.
  3. Når gelatinen er opløst, skal du tilføje sirup eller honning til blandingen. Ønsker du at gøre blandingen farverig, kan du nu tilsætte lidt frugtfarve.
  4. Når blandingen har en jævn konsistens, hældes den i bamse-formen.
  5. Blandingen skal nu afkøle i køleskabet i mindst 2 timer. Vær opmærksom på, at vingummibamserne bør opbevares på køl, hvis de ikke skal spises med det samme.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste