Uimodståelig sangria med vandmelon

At komme ud på terrassen med en kande raslende, læskende, iskold sangria - dét er indbegrebet af sommer. Få opskriften på vandmelon-sangria her.

28. juli 2017 af Mette Nexmand for Bo Bedre

Vandmelon-sangria - den friske, spanske sommerdrik

Vi er mange, der forbinder ordet 'sangria' med at sidde en sommeraften på en spansk solkyst-restaurant - og SÅ kommer kanderne med den raslende, læskende, skarpe og søde cocktail ind.
Den klassiske sangria består af vin, likør, frugt og is. Vi har fundet en opskrift på en ekstra frisk variant med vandmelon.

Se flere lækre cocktail-opskrifter på Food and Wine.

Ingredienser til vandmelon-sangria med citronsirup 

  • 1 kg vandmelon uden kerner skåret i terninger – plus et halvt kilo vandmelon, som skæres ud i trekanter eller formes som kugler og sættes på tandstikker til pynt
  • 1 flaske hvidvin
  • 150 ml vodka
  • 120 ml Cointreau
  • 120 ml citronsirup (OBS: Kan købes eller laves af 1 del sukker, 2 del vand og 3-4 spsk friskpresset citron, koges op til rette konsistens).
    isterninger

Sådan laver du sangria med vandmelon:

Hæld melonterningerne i en blender og kør frugten godt igennem. Hæld melon-blandingen gennem en si ned i en kande og tilsæt resten af ingredienserne.
Slut af med pyntemelon og isterninger, og bland godt. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste