Kun for abonnenter: Vind lækre højtalere for 7.800 kr.

I denne måned har du, som abonnent af Bolig Magasinet, mulighed for at vinde en trådløs højtaler fra Sony. Se her, hvordan du deltager i konkurrencen.

30. maj 2017 af Redaktionen

 

Forkæl køkkenet, stuen eller måske soveværelset med den trådløse højttaler ‘ZR5’ fra Sony. Højttaleren er i et enkelt, diskret design, der passer ind i enhver indretning – og samtidig giver masser af god lyd. ‘ZR5’ fra Sony måler 16,1 x 10 cm og har en værdi af 1.950 kr. pr. stk. Vi udlodder fire højttalere i hvid.  

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 30. maj til den 5. juli 2017, hvorefter 4 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 7.800 kr.


Hvad hedder højtaleren fra Sony?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste