Vind klassisk design fra Lyngby Porcelæn for 13.600 kr.

Kombinér sommerens lyse toner med lækkert, tidløst design. Vi udlodder otte sæt med tre urtepotter og en fatning i håndlavet porcelæn fra Lyngby Porcelæn. Hvert sæt har en værdi af 1.700 kr. – måske er du en af de heldige?

30. maj 2017 af Redaktionen

 

Lyngbyvasen er med de karakteristiske riller og enkle, elegante form et designikon. Vasen er produceret af Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn fra 1936. Fabrikken står i dag bag lanceringen af nye, ikoniske design inspireret af Lyngbyvasens karakteristika.
Alle produkter er udstyret med det håndtrykte Danmark-Lyngby monogram – din garanti for, at du investerer i et designikon.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 30. maj til den 5. juli 2017, hvorefter 8 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 13.600 kr. 


Hvornår blev Lyngby Porcelæn grundlagt?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste