Mette Nexmand

Digital redaktionschef

Mail: [email protected]

Instagram: @mettenex

Min egen stil derhjemme er … stadig på vej.

Jeg kan bedst lide … min store stue, hvorfra jeg har udsigt over hele Ørestaden. Jeg kan for eksempel se VM Bjerget, som er en af Danmarks smukkeste etageejendomme. Om aftenen er den oplyst og står som en illumineret skulptur.

Det, der betyder mest for mig, er … mine seks Wegner-stole, Savbukke-stolene. De er mine yndlingsmøbler. Og jeg elsker en gammel keramiklampe, som jeg har arvet efter min mor. Den er fra 70'erne, og jeg hånede hende for den i årevis, da hun havde den hængende i mit barndomshjem. Men så kom 70'erne på mode igen ...

Mit næste køb bliver … en standerlampe, der giver et godt og funktionelt læselys. Måske en Arne Jacobsen. Hvis jeg var rig, ville jeg også snart købe et kunstværk til stuen.

Min største bolig-bommert var ... at jeg bare har “glemt” at indrette mit soveværelse. Der er ikke noget lys og knapt nok en seng.

En rigtig luksus-stund er for mig … når jeg sidder i min rattanstol fra 50'erne på min mormors hæklede tæppe og læser. Det kan der godt gå fire minutter med ...

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste