Tina Zaremba

Artdirector

Mail: [email protected]

Instagram: @tinazaremba

Min egen stil derhjemme er … personligt, kreativ og et miks – af arvestykker og nyt design.

Jeg kan bedst lide … stuen, den emmer af liv, og vi har bare mange ting, som jeg holder af. I stuen er der altid en leg i gang eller et eller andet kreativt projekt ved skrivebordet. Engang i mellem får jeg dog nok, og alle borde (og gulvet) bliver ryddet for legetøj, hama-perler og papirbunker, men det varer ikke længe, så er vi alle i gang igen.“

Det, der betyder mest for mig, er … min hjemmelavede væg til væg-reol i stuen, for den indeholder meget af det, jeg holder af i et hjem; bøger, kunst, nips og fotografier.

Mit næste køb bliver … kunst til min nye gang, som bliver meget Hammershøi-agtig i farverne, og en guldradiator. Derfor kunne fotokunst eller litografi af Cathrine Raben Davidsen være en mulighed.

Min største bolig-bommert var ... jeg tror mere, at det, der kendetegner vores hjem, er, at tingene tager lang tid. Vores gang har stået ufærdig i fem år. Men nu her i 2015 SÅ sker det.

En rigtig luksus-stund er for mig … at sidde en stund med mine collager, vi har en gammel købmandsdisk stående i stuen, og den er fyldt med lækre krea-collage-ting.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste