Tina Zaremba

Artdirector

Mail: [email protected]

Instagram: @tinazaremba

Min egen stil derhjemme er … personligt, kreativ og et miks – af arvestykker og nyt design.

Jeg kan bedst lide … stuen, den emmer af liv, og vi har bare mange ting, som jeg holder af. I stuen er der altid en leg i gang eller et eller andet kreativt projekt ved skrivebordet. Engang i mellem får jeg dog nok, og alle borde (og gulvet) bliver ryddet for legetøj, hama-perler og papirbunker, men det varer ikke længe, så er vi alle i gang igen.“

Det, der betyder mest for mig, er … min hjemmelavede væg til væg-reol i stuen, for den indeholder meget af det, jeg holder af i et hjem; bøger, kunst, nips og fotografier.

Mit næste køb bliver … kunst til min nye gang, som bliver meget Hammershøi-agtig i farverne, og en guldradiator. Derfor kunne fotokunst eller litografi af Cathrine Raben Davidsen være en mulighed.

Min største bolig-bommert var ... jeg tror mere, at det, der kendetegner vores hjem, er, at tingene tager lang tid. Vores gang har stået ufærdig i fem år. Men nu her i 2015 SÅ sker det.

En rigtig luksus-stund er for mig … at sidde en stund med mine collager, vi har en gammel købmandsdisk stående i stuen, og den er fyldt med lækre krea-collage-ting.

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste