Tendens: Indret med cool kurveflet - vind lækker loungestol fra Cane-line (mockup)

Kurveflet er en af tidens stærkeste tendenser. Se, hvordan du kan mikse møblerne med lyse farver og grønne planter for et cool og moderne look og vind en Curve-loungestol fra Cane-line

17. oktober 2016 af kommerciel redaktionen for Cane-line

En af efterårets store tendenser er møbler og interiør i kurveflet. Materialet passer perfekt til tidsånden, hvor vi skal have mere af naturen ind i vores hjem med træ, natursten, grønne planter og rustikke materialer.

De flettede møbler i rattan giver et lyst og lækkert look til stuen og skaber en cool kontrast til hvide vægge og robuste møbler. De kan mikses med både retro-reoler og hvide møbler og skaber en illusion af at være tættere på naturen, selvom du bor i en lille lejlighed i byen.

Her er fem råd til at indrette cool med kurveflet:

Bryd de stringente linjer i køkkenet

Kurveflet hører ikke kun til i stuen og på kontoret. Pift dit køkken op med en stol i kurveflet. Det giver en hyggelig stemning og bryder de strømlinede elementer i rummet. Samtidig får du effekten af et samtalekøkken ved at skabe en ekstra siddeplads, der inviterer til hygge. 

Prøv at bruge loungestolen fra Cane-line sammen med et barbord, hvor du med krydderurter og krystalglas kan skabe et afslappet retro-look.

Vind Curve-loungestolen

Vil du med på efterårets tendens med mere natur i boligen? Vind den stilsikre Curve-loungestol fra Cane-line, der er designet i en organisk form, som passer til både stuen, køkkenet og i kontoret og har en fantastisk siddekomfort og et smukt udseende. For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig Cane-lines nyhedsblev.

Konkurrencen løber fra den 14. oktober til den 14. november 2016 og har en samlet værdi af 2.899 kr.

Klik her og tilmeld dig nyhedsbrevet - så er det måske dig, der bliver den heldige vinder af Cane-lines loungestol.

Skab sammenhæng i møblerne

Brug flere kurvemøbler i samme rum, så både sofaen, stolen og stuebordet er i samme materiale. Det skaber en flot sammenhæng og en lethed i rummet. 

Du kan for eksempel vælge møbler fra Cane-lines Indoor Elements-kollektion, der er kvalitetskurvemøbler i stilrent og moderne design. Møblerne er flettet af stærke typer rattan, der indsamles manuelt for at skåne naturen og skabe en levevej for de lokale - de kan derfor endda bruges med god samvittighed. 

Tilføj planter og miks med andre designs i grønne nuancer for at få endnu mere natur ind i stuen. 

Miks naturmaterialer 

Bland kurveflettede møbler med andre naturmaterialer som for eksempel trækasser, sten, grene og forskellige planter og miks det hele med grønne farver. 

Det giver et stilrent look samtidig med, at du får lidt af den ro ind i rummet, du finder i naturen. Naturmaterialerne er derfor ideelt til et arbejdshjørne, hvor du skal koncentrere dig i flere timer.

Skab kontraster

Kurveflet i lette og lyse farver kan mikses med mørke nuancer for at give en cool kontrast, uden at rummet bliver mørkt og tungt. 

Brug de blå farver i forskellige nuancer med en enkelt lys farve for at skabe en kontrast til træmaterialet. Farverne fra naturen harmonerer super godt med hvide vægge og lyse, nordiske hjem og leder tankerne hen på lækkert retro-look.

Hold stilen i sort-hvide nuancer

Er du til det lyse look, kan du vælge kurveflet i lyse nuancer. De hvidemalede møbler fra Cane-line passer godt til små og mellemstore køkkener eller spisestuer, hvor der skal være luft og lethed i indretningen. Vælg et sort bord og sorte puder for at skabe en kontrast til møblerne - det giver dybde og får rummet til at virke større. 

Se mere på www.cane-line.dk, @caneline eller #cane-line

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste