3 geniale tricks til dig, der har TV i soveværelset (eller gerne vil have det)

Soveværelset er et rum, der skal emme af fred og ro. Vi guider dig til at vælge et TV, der falder naturligt ind i soveværelsets afslappende atmosfære.

© Samsung

Det evige dilemma mellem praktik og æstetik gør sig især gældende i soveværelset, hvor udtrykket kan have direkte indflydelse på din søvn. Rolige, ryddelige omgivelser giver bedre søvn, mens rod og overflødige elementer gør det modsatte.

Hvad gør du så, hvis du allerede har indrettet dig til zen sovegemakker, men bare lige drømmer om en sidste lille ting, der kan give timevis af hyggestunder, men som måske vil ødelægge æstetikken – vi snakker selvfølgelig om at invitere fjernsynet med indenfor?

Løsningen er heldigvis allerede udtænkt! Samsung har nemlig et TV til ethvert rum og enhver stil. Mest oplagt er disse 3 tricks:

1. Vælg et TV, der kan findes frem og gemmes væk

Vil du have et TV i soveværelset, bør du tænke over ikke at give det en for central plads i rummet. Du kan med fordel have et lille TV-møbel stående eller hængende op ad væggen, hvori du kan gemme TV’et væk bag et par låger, når du ikke bruger det. Så forstyrrer det ikke øjet.

Alternativt kan du i stedet for et TV vælge en projekter, du kan finde frem og gemme væk efter behov. The Freestyle fra Samsung er en lille, bærbar projekter, du kan tage med dig overalt – blandt andet ind i soveværelset. Du kan placere den på næsten alle overflader og både projektere billedet op på væggen og i loftet. Det har aldrig været federe at ligge ned og se film!

© Samsung

The Freestyle fra Samsung kan købes med forskellige farver cases og har et indbygget Smart TV, der giver dig adgang til alle dine apps og streamingtjenester. Projektoren har 360-graders højttalere og retter automatisk skæve billeder op, så dit billede altid står skarpt og lige.

2. Vælg et TV, som går i ét med omgivelserne

I stedet for at gemme væk, kan du alternativt vælge et fjernsyn, der måske ikke umiddelbart ligner et fjernsyn, men som kan bidrage med æstetik.

Vi taler selvfølgelig om The Frame fra Samsung. The Frame forener nemlig funktion og dekoration, fordi det er forklædt som kunst. Når du slukker det, kan det vise fotos og malerier, så det let blender ind som et kunstværk på væggen. Med et abonnement til Artstore får du adgang til mere end 16.000 forskellige kunstværker fra gallerier og kunstnere verden over – så kan du skifte billede efter humør og så let som ingenting.

Du kan desuden tilkøbe forskellige rammer til TV’et separat, så det passer til din indretningsstil og udtrykket i resten af soveværelset. Den nyeste model har desuden en mat skærm, som gør, at den ligner endnu mere et billede og ikke en blank TV-skærm, når den er slukket.

© Samsung

The Frame fra Samsung er udstyret med en bevægelsescensor, så skærmen kun er tændt, når der træder en person ind i rummet. Skærmen kommer i et tyndt design, og så kan du enten købe TV’et væghængt eller på et staffeli.

3. Vælg et TV med automatisk lysjustering

Når vi ser TV i soveværelset, er det ofte mørkt udenfor – særligt på denne tid af året. Derfor kan det også være en god idé at vælge et TV, der har automatisk lysjustering.

The Frame fra Samsung er udstyret med en EyeComfort-tilstand, som automatisk justerer skærmens lysstyrke og farver efter de lokale tidspunkter for solnedgang og solopgang. På den måde bliver det så behageligt for øjnene som muligt at se TV i de sene aftentimer.

© Samsung

Skal TV-oplevelsen med The Frame forbedres endnu mere, kan du investere i en soundbar. S-Series Soundbar HW-S811B fra Samsung er en ultratynd soundbar, der giver en naturtro surround-oplevelse – uden at gøre sig mere bemærket end dit TV.