Céline bor i en regnbue i hjertet af København

Du har med garanti aldrig set et hjem som hendes før.

Indretning i regnbuefarver
© Céline Hallas

Céline på 38 år bor ved Nyhavn i hjertet af København med sin mand, Daniel, og deres to børn Samuel på 15 år og Sienna på 11 år. De bor i en gammel, fredet ejendom fra 1845 i en lejlighed på 150 kvadratmeter.

For to år siden flyttede de fra deres lille villalejlighed i Valby til denne smukke gamle lejlighed, hvor intet er i vatter. Siden da har de sat den i stand og er helt sikkert ikke færdige lige foreløbig.

Til dagligt arbejder Céline som fotograf med fokus på den gode historie og et bagkatalog fyldt med børnemode og interiør. Derudover er hun aktiv Instagrambruger og kan følges på sin profil @celinehallas.

Hvordan endte du på Instagram?

Jeg må indrømme, at jeg kan ikke huske, hvornår det var, eller hvordan jeg faldt over Instagram, men det er helt tilbage fra da det startede. Jeg anede ikke, hvad det var og brugte det meget lidt i starten. De sidste fire-fem år har jeg brugt det meget.

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

Det er lidt svært, men vi bor meget farverigt. Det har vi faktisk altid gjort, og samtidigt har vi lidt af hvert.

Vi er blevet så voksne nu, at vi i mange år har samlet på smukke ting, og derfor vil jeg kalde vores stil eklektisk. Vi følger som sådan ikke trends - noget kommer til, noget forsvinder. Vi er ikke typerne, der går ud og køber et helt hjem, og så bor i dét resten af livet, men vi er absolut heller ikke dem, der skifter stil og inventar konstant.

Hvad inspirerer dig i forhold til boligindretning?

Jeg er inspireret af folk, der tør at være gennemførte. Om det er en måde jeg selv ønsker at bo er ligegyldigt, men det at bryde normer og være modig er altid spændende.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

Jeg tror det var et litografi af Richard Winter, som vi købte i Clausens Kunsthandel, som var vores nabo indtil årsskiftet.

Vi savner den allerede meget, da den var en evig kilde til inspiration. En dejlig nabo at have. Nu har de glæde af den i Studiestræde.

Hvilken boligtrend er du helt vild med?

Jeg er meget begejstret for, at der leges mere og mere med farver og materialer igen. Smukke, både glat- og matmalede vægge eller stribet tapet. Jeg drømmer helt klart om at få stribet tapet op i soveværelset, når vi engang når dertil. Fx et fra Helene Blanche eller et klassisk fra Farrow and Ball - de føles som om de er uden alder, og det kan jeg godt lide.

Hvad er du allermest tilfreds med i dit hjem?

Måske er det vores køkken. Ikke fordi det er alt, hvad vi drømmer om - faktisk langt fra. Men det er et crazy dyrt køkken, der var sat i da vi flyttede ind, til gengæld var det også højglans hvidt og nærmest ligegyldigt i sit udtryk. Men på trods af det, synes jeg, at vi har fået køkkenet til at være os og ikke anonymt, ved hjælp af ret få virkemidler.

Hvor ofte laver du om derhjemme?

Vi er altid i proces - vores hjem er jo ligesom livet, altid i udvikling.

Hvad er dit næste projekt?

Vores næste store projekt er Samuels værelse. Jeg brugte det for et år siden til et photo shoot, hvor det blev malet bubbelgum pink, og det er det stadig. Så nu må det være hans tur, og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang!

Er der altid lige så flot i dit hjem, som det ser ud til på Instagram?

Jeg viser faktisk tit billeder af vores hjem som det er, altså til tider rodet. Det er også en del af fortællingen og ægtheden i de billeder, jeg har interesseret mig for de sidste år. For mig er det vigtigere at billeder fungerer end om der er rod eller ej – nogle gange er rod også fortællingen.

Hvilke planter er dine ynglings?

Store grønne planter. Vi har lige omkring 3 meter til loftet, så små planter ser underlige ud i vores vinduer. Derfor har vi næsten ikke nogle tilbage fra vores tidligere hjem, som mindede om et dukkehus, og hvor små potter var flotte.

Hvad tager du billeder med?

Jeg bruget næsten altid mit professionelle Sony Mirrorless kamera, mest fordi det er som en forlængelse af mig, så jeg skal bruge langt flere kræfter på mobilbilleder.

Hvad tænker du over, når du vælger farver til dit hjem?

Vi tænker selvfølgelig over, at de værelser, der ligger op af hinanden passer sammen farvemæssigt, sådan overordnet.

© Wallo

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Céline på Instagram.