"Den er ikke særlig køn, men jeg tror, den er det mest brugte møbel hjemme hos os"

Ugens Instagrammer, Anne, har gjort en god investering med sit nyeste køb, som er elsket af både børn og voksne.

Anne drømmer om at skabe en hyggelig base for familien.

Anne på 26 år bor i en nybygget lejlighed på 80 kvadratmeter i Valby med sin mand, Joachim, sønnen Roar på 9 måneder og katten Theo. Hun arbejder som sygeplejerske til hverdag, men laver sit speciale i folkesundhedsvidenskab ved siden af.

Hvordan endte du på Instagram?

Jeg er opvokset i en familie med sans for dansk design, gode loppefund og kameraer. Så Instagram var det perfekte medie for mig, at kombinere alle mine interesser på. Et frirum fra en ellers hektisk hverdag.

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

Et god blanding af nyt og gammelt. Jeg er vild med kontraster. Den lyse minimalistiske stil kombineret med gamle loppefund.

Det sker meget sjældent, at jeg køber ting fra ny. Hvert et møbel i vores hjem har sin helt egen historie – og ofte er de købt på DBA.dk og hentet hjem i ladcyklen. Min far er på utallige loppemarkeder og ringer gerne, når han har fundet noget, som falder i min smag. Han fandt to sakselamper forleden.

Hvad inspirerer dig i forhold til boligindretning?

Nytænkning. Jeg er vild med kreative idéer og udfoldelser. Jeg kan bruge timer på Pinterest.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

En by KlipKlap madras. Den er egentlig ikke særlig køn, men meget funktionel i en familie med småbørn og overnattende gæster. Jeg tror det er det mest brugte møbel i vores lejlighed.

Har du nogle tips eller tricks, som du kan dele med vores læsere?
Et virkelig stort no-go i min optik er alle de Kähler vaser, som står placeret i vinduer uden blomster i. Jeg har intet imod Kähler vaser, men jeg forstår ikke konceptet med vaser i klynger uden blomster.

Hvilken trend er du træt af? Eller måske er der en trend, som du er helt vild med?

Trends er ikke noget vi gør os i. Vi lader os inspirere at de ting vi møder på vejen. Vi drømmer dog begge om en villa i funkis-stil med fladt tag. Det er som om, at 50-60’ernes stil pryder vores bolig- og indretningsdrømme for fremtiden. Jeg er helt vild med den enkelthed, der findes i disse huse. Jeg har specielt fået øjnene op for designerne Friis & Moltke – deres design er meget skulpturelt og enkelt.

Hvad er du allermest tilfreds med i dit hjem?

Jeg er allermest tilfreds med helheden. Jeg finder vores hjem trygt, rummeligt og enkelt. Jeg elsker at ligge i vores Hay-sofa og have udsyn til alle rummene. For mig emmer det af hygge.

Hvor ofte laver du om derhjemme? Ofte, lidt for ofte hvis du spørg min mand. Dog er han meget detaljeorienteret og har gerne en finger med i spillet. Men mon ikke mange hjem er i evig forandring?

Hvad er dit næste projekt?

At finde en ny tryg base, hvor vores familie kan vokse og vores drømme kan forenes. Et hus – eller et lejlighedsprojekt, hvor vi kan sætte vores eget præg, men samtidig bibeholde noget af det gamle. Vi skal finde ud af om forstadslivet kalder eller om storbylivet fortsat vinder. Et stort, men spændende projekt.

Laver du DIY’s?

DIY-løsninger er vejen frem, når man gerne vil bo smart, men er på SU. Vi har bygget vores køkkenø med udgangspunkt i gamle bogkasser. Den er funktionel og samtidig pæn.

Er der altid lige så flot i dit hjem, som det ser ud til på Instagram?

Både ja og nej. Jeg sætter en stor dyd i, at leve i et rent og rydeligt hjem. Livet med en tumling sætter dog sine spor.

Hvilke planter er dine ynglings?

Kaktusser og sukkulenter – i alle afskygninger. Jeg er kæmpe fan! Vores hjem er fyldt med dem. Planter er med til at skabe atmosfære og liv i selv den kedeligste lejlighed.

Har du et bestemt tip til hvordan du anvender planter i indretningen?

Vores planter står meget centralt i hjemmet, for at bryde de meget minimalistiske rammer og skabe hygge.

Hvad tager du billeder med?

En iPhone 7.

Hvad tænker du over, når du vælger farver til dit hjem?

At farverne ikke skal virke for overvældende. Jeg kan godt lide afdæmpede farver i min indretning. Specielt når man har valgt at kombinere gamle teaktræs-møbler med nyere minimalistiske designs.

© Wallo

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Anne på Instagram.