© www.mhouseinc.com / Stephani Buchman / Interør design og styling Shirley Meisels

Eklektiske Atlanta

Med en blanding af design og kitsch byder huset i Regal Heights i Atlanta indenfor til et spændende univers.

19. maj 2015 af Malene Helledie
© Stephani Buchman / Interør design og styling Shirley Meisels

Sammenspillet mellem de shiny metaller, træet og pangfarver skaber et meget dynamisk rum. Stolenes design gør sig bemærket med de helt specielle stolerygge, der er med til at gøre spiseområdet rummeligt og luftigt.

 

Der er lagt vægt på godt håndværk og lækre materialer gennem hele huset. 
Nuancerne i det keramiske stilleben skaber et lækkert udtryk og farverne går igen gennem hele rummet. Den specielle vægdekoration er en af de mange finurlige ting, der gør dette hjem personligt og interessant.  
 
 
De mange bløde tekstiler er med til at sætte stemingen i stuen, der har en bred farvepallet. Igen er shiny metaller og specielle lamper med til at skabe liv og give et spændende udtryk.
 
Stolen her er et helt kunstværk i sig selv. Hjørnet er god udnyttet med hylder, hvor kunst og bøger bliver udstillet. 
 
Det klassiske design i stolene bliver piftet op med det mønstrede stof. På trods af de mange forskellige farver, skaber den mørke træsort der gå igen, ro i rummet. 
Det er tydeligt, at der er en forkærlighed for lamper i dette hjem. I gangen dominerer lampen sammen med tæppet, der begge er med til at samle den store entre. 
 
I et af de mere afdæmpede hjørner af huset er kunsten i centrum, abstrakt og i flere dimensioner.
 
Køkkenet skiller sig ud fra resten af huset med de afdæmpede farver. Mønstre og organiske former har dog fundet vej til køkkenet på fliserne og i keramikken, der på fin vis er udstillet på hylderme. 
 
På kontoret er det gule møbel i centrum, og skaber kontrast til resten af indretningen. Kontorstolens blanke ramme giver kontorpladsen et mere eksklusivt look.   
 
Et af de to badeværelser er holdt i en meget eksklusiv stil med marmor og mørke farver.
 
I soveværelset er der et væld af mønstre og farver. De to sengeborde og bænken for enden af sengen er med til at skabe liv og sætte stemningen. 
 
Badeværelse nummer to spiller mere på kontrasterne mellem de helt lyse og mørke nuancer. 
Endnu en lampe gør sig bemærket i huset, her er den med til at gøre den mørke væg mindre dominerende. 
 
Det andet soveværelse er kun til at blive i godt humør af. Med en humoristisk tilgang er mønstrer og farver blandet på modig vis. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...