Én ting bliver aldrig skiftet ud hjemme hos Paustians indkøber

Heidi bliver dagligt fristet af de fineste, danske møbelklassikere og de nyeste tendenser i arbejdet hos den trendy møbelbutik Paustian. Men én ting bliver aldrig byttet ud.

© Heidi Winther

Heidi er en af de heldige, der til dagligt får lov til at arbejde med sin passion for møbler, som indkøber hos Paustian.

Hun er 32 år og bor på Islands Brygge sammen med sin kæreste, Chris, deres datter, Isabell, og hunden Helmuth.

De bor i et nyt rækkehus på 143 kvadratmeter. På hendes Instagramprofil, kan du se glimt fra hendes hverdag, som primært handler om indretning.

Hvordan endte du på Instagram?

Jeg startede først rigtigt min Instagramprofil, da jeg for 2 1/2 år siden gik på barsel.

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

Privat er min stil meget 'sikker'. Jeg elsker det rene nordiske med beton, sten, hvide overflader, tilført varme i form at træ og grå uldtekstiler. Derudover elsker jeg vores danske designikoner. Til daglig bliver jeg udfordret på materialer, former og farver, så herhjemme har jeg brug for, at der er rent og roligt.

Hvad inspirerer dig i forhold til boligindretning?

Min inspiration finder jeg både på Instagram, på besøg i showrooms og messer, samt i boligblade. Jeg plukker de tendenser, som passer ind hjemme hos os.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

Mit seneste køb er Verner Pantons Panthella Mini bordlampe fra Louis Poulsen. Den passer perfekt til vindueskarmen i vores stue.

Har du nogle tips eller tricks, som du kan dele med vores læsere?

Mit bedste råd til indretningen: køb det, du virkelig gerne vil have. Du bliver ikke glad for den næstbedste løsning, så hellere vent, til du har råd, eller gå på jagt og find evt. en udstillingsmodel hos din yndlingsforhandler.

Hvilken boligtrend er du helt vild med?

Tone i tone, mørkere træsorter, botanik og dekorative væge. Jeg elsker, at vi bevæger os mod New Nordic-stilen, som ikke er helt så fersk som tidligere. Kombinationer med vores lyse sarte grå tekstiler, der bliver blandet med mørkere træ, og kontrastfarver som dyb lilla, flaskegrøn og ravfarve, tror jeg, er noget, vi kommer til at se mere af.

Hvad er du allermest tilfreds med i dit hjem?

Jeg elsker vores stue. Og så er jeg vild med vores soveværelse, hvor den ene væg er malet med kalkmaling fra Jotun, der giver den skønneste rå fornemmelse.

Hvor ofte laver du om derhjemme?

Jeg indretter vores hjem ud fra select and arrange, og skifter ofte ud på de mindre ting og accessories. Jeg kigger altid efter opgraderinger og nyheder. Jeg udvælger produkter fra forskellige brands, men har en forkærlighed for vores danske designhistorie. Vores hjem bærer præg af den danske arv, og gengiver tidens tendenser gennem styling og mindre detaljer. Jeg har ganske få ting, der er fredet, men vi har Favn-sofaen fra Fritz Hansen tegnet af Jaime Hayon. Den er nok ikke et oplagt valg til et privat hjem, men det var kærlighed ved første blik.

Hvad er dit næste projekt?

Andensalen herhjemme ser ud som på Instragram. Vi har prioriteret en voksenstue, hvor legetøj er no go. Så her slapper vi af efter puttetid. Der må larmes og være småbørnsfamilie i resten af huset, men på 2. sal er det vores safe zone. Der mangler et spot, som pt. står tomt, og det er næste indretningsprojekt.

Hvilke planter er dine yndlings og hvordan anvender du dem i indretningen?

Blomster og planter - det må være et must. Alt er tilladt. Jeg har ikke grønne fingre, så derfor går jeg efter sukkulenter og andre taknemmelige planter. Det er nemt at skabe lidt miljø - fx på badeværelset, som godt kan være svært. Personligt er jeg fan af træer indendørs - fx figentræ, oliventræ, citrustræ eller avokadotræ. De er gode til at skabe liv og runder indretningen fint af.

Jeg elsker store buketter af friske blomster og grene - gerne med farver og liv. Min favoritblomsterhandler er Stalks and Roots. De laver de skønneste buketter.

Hvad tager du billeder med?

Mine Instragram-billeder bliver taget med min iPhone. Den er jo altid ved hånden, og med en 2-årig i hælene, må man fange et Instragram-moment hurtigt.

Hvad tænker du over, når du vælger farver til dit hjem?

Jeg går altid efter neutrale og organiske farver og materialer fx hvide, grå farver, materialer som træ, beton, metaller, marmor og uld. Jeg elsker en neutral base og påfører farver til rummene via blomster og accessories.

Hvilke profiler på Instagram bliver du inspireret af?

Jeg følger bl.a. profilerne @interoirwife, @bungalow5.dk og @klintdrupp.

© Wallo

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Heidi på Instagram.