Er flere mønstre bedre end få? Ja, mener Eline, der bor på en gård på Nordfyn

Mød Ugens Instagrammer Eline, der er tryllebundet af vintage, mønstre og tekstiler.

Eline elsker blød indretning

Eline har arbejdet med interiør i mange år og arbejder deltid i en interiørbutik. Resten af tiden bruger på sine egne vintage tekstiler, som hun sælger på sin hjemmeside www.elineengen.com og på Instagram @elineengenhandmade.
Eline er 42 år og bor på Nordfyn med sin mand og to børn, på en gammel firelænget gård fra 1800-tallet på 160 kvadratmeter.

Hvordan endte du på Instagram?

Jeg er meget visuel, så Instagram er bare det helt rigtige sted for mig at udfolde mig og finde inspiration.

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

Meget afslappet, med masser af tekstiler, planter og ting vi har samlet gennem årene. Stor forkærlighed for vintage ting, smukke mønstre og en blød indretning. Jeg prøver dog at balancere det med lidt moderne interiør også.

Hvad inspirerer dig i forhold til boligindretning?

Jeg bliver inspireret alle steder - nok mest på rejser, magasiner og Instagram.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

Det må være nogle af alle mine vintage tekstiler, som jeg selv syr om til puder. Jeg har en meget stor forkærlighed for smukke mønstre og farver.

Har du nogle tips eller tricks, som du kan dele med vores læsere?

Omgiv dig med ting som betyder noget for dig. Køb ikke bare for at købe. For mig er et hjem først et rigtigt hjem, når du kan mærke de personer, som bor der, og når det hele ikke bare er picture perfect.

Hvilken trend er du træt af? Eller måske er der en trend, som du er helt vild med?

Jeg elsker at følge med i trends. Men jeg må indrømme at jeg som regel hurtigt bliver træt af trends, så jeg prøver at bo så tidløst som muligt. Men selvfølgelig bliver jeg påvirket af trends, og det afspejler sig nok også i vores bolig. Jeg er fx stadig fan af plantetrenden - den tror jeg er kommet for at blive hos mig.

Hvad er du allermest tilfreds med i dit hjem

Vores rummelige køkken er jeg meget glad for, det er også her vi er allermest.

Hvor ofte laver du om derhjemme?

Det er meget i perioder. På det seneste har jeg ikke lavet så meget om, så det er mest udskiftning af tekstiler, nye billeder etc.

Hvad er dit næste projekt?

Vi skal have gjort vores stue lidt større, det bliver noget med at rive en væg ned. Så der er nok at tage fat i.

Laver du DIY’s?

Jeg synes det er hyggeligt med små DIY projekter, især sammen med min datter. Af større DIY projekter er det nok mest min mand der løber med æren, som fx vores hygge-læse-bænk i køkkenet, som jeg dog fik æren af at male.

Er der altid lige så flot i dit hjem, som det ser ud til på Instagram?

På ingen måde! Vi er nogle værre rodehoveder, men jeg kan ikke leve med rod i længere tid, og jeg har det bare bedst når det hele ikke flyder.

Hvilke planter er dine ynglings?

Jeg er glad for min store monstera plante, som jeg købte fra lille, og som bare vokser og vokser. Jeg er også meget glad for duftgeranium. Min datter er kaktusfan og har sit værelse fuld af kaktusser.

Har du et bestemt tip til, hvordan du anvender planter i indretningen?

Egentlig ikke, jeg synes bare de er med til at skabe en hyggelig stemning, og så giver de jo også et godt indeklima.

Hvad tager du billeder med?

Jeg bruger min iPhone.

Hvad tænker du over, når du vælger farver til dit hjem?

Det lyder måske mærkeligt, men jeg kan altid mærke om en farve er rigtig eller forkert i forhold til hvordan vi bor. Det er noget med den stemning en farve kan frembringe. Jeg er til de dæmpede farver, men elsker også at eksperimentere.

Hvilke profiler på Instagram bliver du inspireret af?

Jeg følger flere svenske profiler som jeg synes er superinspirerende lige nu, fx @emma_von_bromssen, @krickelin og @sofiaatmokkasin.

© Wallo

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet ogEline på Instagram.