Etværelses på 160 kvadratmeter
Trænger du til nye indspark i din indretning, er Christian og Anjas lejlighed et godt sted at søge inspiration.
Lovløsheden hersker i Christian og Anja Oxholm Sonnes hjem. Faktisk kan deres lejlighed sammenlignes med et besøg i det vilde vesten for boliger, hvor alle regler er ophævet. På en rundtur i deres hjem møder du leopardtæpper, diskokugler og en stortromme, der alle giver parrets farverige indretning en ordentlig spandfuld personlighed. Lejligheden er det perfekte sted at få inspiration for dig, der trænger til at bryde løs af dine gamle indretningsruti- ner, for parrets stilmiks af etniske elementer og cool kitsch rykker grænser.
„Vi eksperimenterer os frem, så stilfærdige lamper pludselig får selskab af et leopardmønstret tæppe. Eller et par siddehynder får selskab af en tiger i støbt bronze. Bardisken fik vi fra Bananrepublikken (en café, red.), da den lukkede, og den fungerer som køkkendisk.De to læderstole har jeg købt af en musiker fra bandet Sort Sol,“ siger Christian, der sammen med Anja har cateringfirmaet Sonnes Køkken.
Flydersofaen fra Eilersen har fået et etnisk pift med et antikt kelimtæppe fra Goa. Mosaikbordet har parret selv lavet. Linjerne i gulvet fra Junckers danner en fin modvægt til det buede loft.
Læs mere og se flere billeder fra den kreative bolig på de næste sider.

Det karakteristiske buede loft kom til i 1978 og gør den store stue helt unik.

Parret sover på den store leopardprikkede seng, der også fungerer som lounge. Sengen har parret selv bygget og betrukket med leopardstoffet fra det nu lukkede T’se. Sidebordet er fundet i Ravnsborggade i København, og lampen er købt hos Rue Verte Plus.

Christian og Anja er ikke bange for at mikse plastik, læder, en arvet kommode, et zebraskind og indiske dekorationer - hos dette par er det faktisk bare en selvfølge. De sorte læderstole er et fund fra et nærliggende lydstudie. Det antikke tæppe på den sorte stol kommer fra Rajasthan i Indien. Gulvpuderne er fra Karmameju, maleriet er af Eskil Møhl.

Der er åbnet helt op mellem lejlighedens rum, og det giver følelsen af et kæmpe newyorker-loft. Lysekronen er fra en af de mange antikvitetsbutikker i Bredgade. Spisebord og stole er fra Bruun Rasmussen.

Uden døre mellem køkkenalrummet og den store stue ligner lejligheden næsten en etværelses. Barstolen har parret fundet hos Antikgården, mens bardisken stammer fra den nu lukkede café Bananrepublikken.

Ovn og komfur er fra Smeg. Her kan maden tilberedes, efter det kommer fra Sonnes Køkkens lokaler i Kødbyen, når private gæster eller firmaer skal nyde nogle timer i The Room.

Stortrommen er et fantastisk fund fra Paris. Med en glasplade kan parret nu nyde instrumentet som sofabord uden larm. Sofaen er fra Lauritz.com og betrukket med originalt Prada-stof, og spejlvasen er købt hos Notre Dame. På væggen hænger tre tallerkener med turkis motiver, der stammer fra en loppemarkedstur.

De kulørte persienner fra Moogio giver et smukt farvespil i spisestuen. Maleriet er malet med fingrene af en indisk kunstner. Omkring maleriet har parret hængt en lyskæde, der spreder hygge.

Tigeren i massiv bronze var det første auktionskøb, Christian fik fingrene i. Den er oprindelig fra San Sebastian i Spanien. Chagall-billedet er købt privat, mens skrivebordet stammer fra Christians morfar.

Det gamle ur fra USA er en jubilæumsgave, som Christian har arvet efter sin far.

I entreen hænger billedet ‘This Is a Love Song’, som er lavet af en god veninde, Nasta Nielsen. Det kulørte stykke træ er fra en kinesisk restaurant, som lå på Nørrebrogade. Konsollen er købt hos Bruun Rasmussen, og corsagelampen er fra en gadehandler i Paris.

Parret mikser uden tøven kitsch med et etnisk strejf. Spejlstavene er fra Søstrene Grene.
