Det er Jills stue, der får klart flest likes og kommentarer på Instagram

For ugens Instagrammer er godt design vigtigt. Lige meget hvor meget den perfekte lænestol, så måtte koste.

Nok er stilen minimalistisk hjemme hos Jill (32) i Växjö, men møbler, nips og kunst er nøje udvalgt for at skabe et stilfuldt og hyggeligt hjem for hende, kæresten og deres to drenge. Familien bor i et nybygget etplanshus på 140 kvadratmeter, hvor Jill får lov til at udtrykke sin kærlighed for godt design - uanset prisen. For Jill arbejder gerne hårdt og længe, for at få det hun drømmer om.

Nedenfor kan du lære Jill at kende, og se hvad hun netop har købt efter lang tids dagdrømmeri og opsparing.

Hvad kendetegner din Instagramprofil, og hvad er tanken bag den?

Min Instagramprofil afspejler vores hjem - eller i hvert fald den 'perfekte' side af hjemmet! For selvfølgelig roder vi, sådan er det jo, når man har to små børn, det billede viser vi bare ikke frem.

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

Jeg ville beskrive stilen i vores hjem som hyggelig minimalisme. Vi vil hellere have få velvalgte ting fremme, da det ellers kan give et rodet indtryk.

Hvad inspirerer dig i forhold til boligindretning?

Jeg finder inspiration i mange ting, men Instagram er en favorit. Det er jo en platform med så mange dygtige mennesker, som alle inspirerer mig dagligt. Jeg kan også få inspiration på rejser, hvor jeg er i nye miljøer og træffer nye interessante mennesker.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

Mit seneste køb til hjemmet var et fint, lille fad fra Hay og før det købte jeg en vidunderlig lampe fra Santa & Cole.

Hvad er dit bedste indretningstip på budget?

Mit bedste tip er loppemarkeder og genbrug. Der findes masser af fine sager, som giver indretningen mere udtryk og følelse i forhold til, hvad nyindkøbte ting kan give. Et andet tip er at møblere om og flytte sine møbler rundt. Det kan virkelig gøre underværker!

Hvad er du allermest tilfreds med/stolt af i dit hjem?

Vi elsker vores hus, men lofthøjden på næsten 4 meter er noget af det, vi sætter aller mest pris på. Det giver en følelse af plads, når der er højt til loftet, og lyset lyset strømmer virkelig gennem rummet. En anden ting, vi er meget tilfredse med, er vores hvide gulv. Vi må godt nok støvsuge lidt oftere, men det er det værd! Det jeg er mest tilfreds med i indretningen, er 'Bollo'-lænestolen fra Fogia. Den er resultatet af hårdt arbejde og opsparing.

Hvad får du flest kommentarer for i din indretning?

De fleste kommentarer får jeg om vores stue. Alt fra hvilket gulvtæppe, vi har, til sofabord, lænestol og sofa. Jeg får ofte flest likes, når det er et billede af vores stue, jeg lægger op.

Hvis du ikke skulle tænke på penge, hvad drømmer du så om at eje til boligen?

Der findes så mange fine sager, som jeg drømmer om. Jeg ønsker mig meget én til 'Bollo'-lænestol, og så drømmer jeg om et rundt spisebord i græsk marmor. Derudover ønsker vi os et udendørs boblebad.

Hvad tænker du over, når du vælger farver til dit hjem?

Jeg kan godt lide at bruge jordfarver som base, der harmonerer. Jeg kan også stadig godt lide alt det hvide, som jeg synes give et "clean" udtryk, men som jeg bryder ved at tilføje nogle sorte ting.

Hvordan har din indretning ændret sig de seneste 5 år?

For fem år siden boede vi i en lejlighed inde i byen, og selv dér havde vi en helt enkel indretning. Det, der har ændret sig gennem årerne, er nok, at jeg i højere grad vælger design frem for budget, fordi jeg føler, at det holder i længere tid.

Når du ser tilbage, er der så noget, du tror, du aldrig nogensinde bliver træt af at have i indretningen?

Jeg synes, at jo mere wauw-effekt noget har, jo sværere er det at blive træt af. De ting, som jeg har lagt lidt ekstra penge i, kommer jeg heller ikke til at blive træt af eller fortryde, at jeg har købt.

Hvad er det næste, du vil kaste dig over derhjemme?

Næste projekt hos os bliver nok at male om i vores soveværelse og en af vores sønners værelse. Vi er også i gang med at vælge nye greb til køkkenet og badeværelset.

Hvilke ”oversete” eller små bolig-Instagramprofiler følger du selv, som du synes fortjener lidt larm?

Jeg følger mange utrolig talentfulde og stilfulde Instagramprofiler! Jeg kan varmt anbefale:

@amandaaxelsson

@an.interior.affair

@hofmanshus