Få det første smugkig på indretningen i Sofie og Joakims nye hus

Sofie og Joakim Linde Ingversen blev i september husejere. Nu viser Sofie lidt af det nye hjem frem.

© Pernille Kaalund, styling af Louise Kamman Riising

Vi skal være de første til at erklære os fans af både Joakim og Sofies attitude og stil.

Som de tidligere på året fortalte til Bolig Magasinet, så er deres tilgang til indretning ikke så højtidelig og med fokus på komfort.

– Vi går mest op i, at det skal være hyggeligt. Vi har sjældent en plan, og vi er gode til at købe ting, når vi falder for noget. Som regel ved vi med det samme, om vi kan få det til at passe ind. Og vores indretning er altid i forandring, fortalte Sofie da parret viste deres tidligere hjem frem i Bolig Magasinet i septembernummeret.

Og Sofie Lindes seneste instagrampost giver anledning til at tænke, at det samme stadig gælder.

Der er stadig smæk på farverne, leget med materialerne og selvfølgelig plads til en stor sofa.

  • Vi skal ikke bo i et hjem, hvor der ikke er plads til at være. Vi er jo glade for at ligge på sofaen og se tv, og det er også derfor, vi har sådan en kæmpe stor sofa, hvor alle kan ligge og flyde, i stedet for en Børge Mogensen, hvor der kan sidde to ret op og ned, sagde Joakim i et interview med Boligmagasinet.dk i juni.

Som i deres tidligere hjem har parret valgt en stor flyder af en sofa i velour fra Bolia. Den rosa farve er blevet skiftet ud med en prangende karrygul, som får selskab af en masse grønne planter, farvede vægge og vilde fliser.

Sidstnævnte er et element, der allerede var til stede i deres tidligere lejlighed, hvor Sofie havde dekoreret væggen med et fint mønster i køkkenet, som du kan se her.