Få et kig indenfor i Mads Langers vanvittigt lækre badeværelse!

Den er god nok! Her kan du få et smugkig på badeværelset hos Mads Langer – og vi kan afsløre, at det er helt fantastisk.

© Unidrain

For tre år siden flyttede sangeren Mads Langer og hans kone Julie Lillelund ind i deres nye – gamle – hus. De vidste, at de gerne ville have et stort badeværelse, så de konverterede et soveværelse på førstesalen til det, der i dag er deres badeværelse.

Og man må sige, at det er et usædvanligt et af slagsen! Badeværelset er nemlig blandt andet indrettet med et stort, fritstående, blåt badekar, lavendelfarvede gulvfliser, en imposant lysekrone, en lyserød sofa, blomstret tapet og matchende gardiner. Det er desuden fyldt med vintagefund og gennemførte detaljer i messing – what’s not to like?

© Unidrain

Et cool badeværelse med masser af attitude

Det er ikke et badeværelse, der gemmer sig genert væk i et hjørne af huset. Det har i den grad attitude og frækhed, og samtidig er det romantisk, poetisk og sjælfuldt – men uden at blive for nuttet.

Mads og Julie har håndplukket alt interiør. Deres passion for vintagedesign og deres valg af interiør afslører deres stilsikkerhed og indiskutable talent for at mikse og matche! Farver og former komplementerer hinanden, og parret er bestemt ikke bange for at udfordre normerne og den skandinaviske æstetik.

Stilen er umulig at dechifrere, men ét er sikkert: Alle sanser vækkes, når man træder ind i dette vanvittigt lækre badeværelse.

© Unidrain

Messing som rød tråd

En detalje, som er med til at sætte prikken over i’et på badeværelset, er de eksklusive elementer i messing. Elementerne i brusenichen er fra Unidrain, heriblandt det speciallavede afløb, der dækker hele to brusere i længden, samt ramme og panel til brusevæggen.

Her ses løsningen, som blev speciallavet til Mads Langer og Julie Lillelunds badeværelse.

© Unidrain

Også toiletrulleholder og toiletbørste er fra Unidrain, her fra deres Reframe-serie. Alle disse detaljer og elementer i messing er sammen med til at skabe visuel balance og kontinuitet i rummet – én af grundene til, at Mads og Julie har kunnet kombinere stilarter på kryds og tværs så vellykket.

© Unidrain