Kinne har indrettet sig til en bolig, de fleste vil drømme om

En gennemrenovering var, hvad der skulle til for at få en ældre bolig fra 1893 i dårlig stand til at blive et drømmehjem. Med et herskabeligt udtryk blandet med moderne indretning har familien fået præcis, hvad de ønskede sig.

© kinneandersen

I det smukke komponistkvarter på Østerbro bor Kinne Andersen - som på instagram går under samme navn - med sin kæreste Jonas og deres datter Filippa.

Parret købte i 2017 deres over 100 år gamle bolig, som er et ældre byggeforeningsrækkehus på 136 kvadratmeter med en tilhørende udgravet og istandsat kælder på 48 kvadratmeter. Siden overtagelsen har familien gennemrenoveret huset fra top til tå, så det passer til husets alder og stil, men samtidig er moderne.

Renoveringen har blandt andet bragt væltede vægge med sig for at skabe det funktionelle hjem, som familien drømte om. Samtidig havde familien et ønske om at bevare husets charme og har derfor indrettet hjemmet med rolige farver, designklassikere, stuk, gulvlange gardiner og et fritstående badekar på løvefødder.

Kinnes gennemførte indretning vil få dig til at sukke efter den herskabelige bolig med et moderne udtryk.

Læs med her for at høre, hvad Kinne tænker om rod på sine billeder, og hvor hun finder sin inspiration til indretningen.

Køkkenet, som familien kalder 'husets hjerte', er fra Unoform. Køkkents farve, den smukke marmorbordplade og messingdetaljerne er velvalgte og passer til husets stil.

© kinneandersen

Køkkenøen binder køkkenet sammen med spisestuen. Parret har væltet flere vægge for at få dette åbne køkkenalrum med køkken, spisestue og stue i ét stort rum.

© kinneandersen

Spisebordet har Kinnes far lavet ud af træer, der oprindeligt stod omkring familiens sommerhus. Stolene af Arne Jacobsen og den fine Murano lampe fuldender den smukke, lyse spisestue. Vitrineskabet er fra Casashop.

© kinneandersen

Hvad er tanken bag din Instagramprofil, og hvad vil du gerne opnå med den?

Jeg elsker indretning og bliver meget inspireret af Instagram. Min profil er tænkt som et inspirationsforum for andre samt et sted, hvor jeg kan have et netværk med andre med samme interesse. Min hverdag er præget af arbejde med data og excelark, hvilket jeg bestemt elsker, men jeg har også en kreativ side, og den får jeg udlevet gennem min bolig og instagramprofil.

Desuden har jeg i forbindelse med den voksende interesse for min profil også haft mulighed for at indgå i forskellige spændende samarbejdsaftaler med interiørvirksomheder.

© kinneandersen

Den blå sofa fra Ilva bryder med rummets beige farve og skaber et fint farvespil i stuen. Gulvlampen er Le Klint, loftslampen er et vintagefund fra Etsy, og det runde marmorsofabord er fra Gubi.

© kinneandersen

Den smukke gang med en illusion af høje paneler skaber et smukt herskabeligt udtryk i den gamle gang.

© kinneandersen

Hvad håber du, folk tænker om dit hjem?

Jeg håber, at folk tænker, at mit hjem er både hyggeligt, smukt og et hjem med plads til leg og børn. Desuden håber jeg, at folk synes, at renoveringen af huset har bibeholdt husets fine gamle detaljer og charme, men samtidig er blevet moderne og funktionelt.

Hvad håber du, de ikke lægger mærke til?

Det er et svært spørgsmål – jeg synes ikke rod, vasketøj og opvask er så inspirerende, så det prøver jeg at undgå på min billeder, men ikke desto mindre håber jeg stadig, at folk ved, at det også fylder meget i min hverdag med børn. På billederne kan jeg dog godt lide at skabe smukke stilleben med de helt rigtige detaljer og elementer, og her spiller hverdagens rod ikke så godt ind. Jeg håber dog folk ved, at de smukke billeder er til for inspiration og kun glimt af virkeligheden.

Hvad er det vigtigste, du tænker over, når du skal i gang med at indrette et rum?

At jeg føler mig godt tilpas i rummet, og at tingene supplerer hinanden på en god måde.

Et smukt tæppe er en god løsning til en bar væggen. Her er det fundet på Etsy. Piedestalen er fra Menu, og loftslampen er Hay.

© kinneandersen

Den elegante reol er håndlavet af Jonas og fylder endevæggen i kontoret smukt ud.

© kinneandersen

I stedet for en tidligere bue i væggen har parret valgt at sætte franske døre op mellem kontoret og soveværelset for at få det bedst mulige lysindfald til husets 1. etage.

© kinneandersen

Hvem inspirerer dig i forhold til boligindretning?

Det kan variere, men lige for tiden føler jeg mig meget inspireret af smukke hoteller i København (fx the Audo, Nobis, Coco hotel), naturen og dens skiftende årstider samt kunstmuseer og forskellige instagramprofiler.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

Et kunstværk fra Atelier Plateau

Hvad er dit bedste indretningstip på budget?

Smukke blomster, stearinlys samt vintagefund. Det kan gøre meget for udtrykket i et rum.

Hvad er du allermest tilfreds med/stolt af i dit hjem?

Det må nok være reolsystemet, som vi selv har designet, og min kæreste har bygget det hele fra bunden. Det synes jeg er lidt sejt. Desuden elsker jeg vores køkken fra Unoform, som jeg synes er smukt, funktionelt og på mange måder husets hjerte.

Hvad får du flest kommentarer for i din indretning?

At der er en rød tråd i indretningen og at alle rum er gennemtænkt og dekoreret i detaljer. Desuden får køkkenet fra Unoform og den hjemmelavede reol mange kommentarer med på vejen.

Et kig til det rolige soveværelse.

© kinneandersen

I soveværelset pynter det populære spejl fra Ferm Living over sengebordet. Det gule sengetøj er fra Studio Feder.

© kinneandersen

Hvad synes du er den største misforståelse, når det gælder indretning?

Nogle gange kan et rum godt blive for rodet, hvis der er blandet for mange ting og stilarter sammen, så jeg prøver at holde en rød tråd i min indretning, og selv om jeg elsker nips og smukke objekter, så er det også vigtigt, at gøre plads til at de enkelte ting kan shine og fremstå smukke i sig selv. De enkelte objekter skal ikke drukne i hinanden.

Hvis du ikke skulle tænke på penge, hvad drømmer du så om at eje til boligen?

Jeg drømmer lidt om den smukke Poet sofa i Sheepskin fra Finn Juhl og/eller den smukke Petra lænestol fra &Tradition.

Et dejligt aftenlys på badeværelset fra 2. sal. Badekarret er fra Bad og Stil, taburetten er fra Frama, og gulvet er købt ved Mosaikhjørnet.

© kinneandersen

Som modspil til det mørke gulv har familien valgt hvide marmorfliser på badeværelsets ene væg.

© kinneandersen

Er der noget i dit hjem, du er sikker på, også er der om 10 år?

Jeg håber og tror, at køkken og reol stadig vil være her, men jeg elsker forandring og kunne sagtens finde på at skifte møbler og billeder ud med tiden.

Hvad er det næste, du vil kaste dig over derhjemme?

På et tidspunkt skal vi have lavet nyt tag, og i den forbindelse skal vi have åbnet op til kip på vores 2. sal. Jeg glæder mig til hele processen, men der går lidt før vi er klar til at kaste os ud i det projekt. Indtil da vil der nok kun være mindre projekter som fx nymalede vægge, skifte billeder ud mv. Jeg drømmer desuden om en ekstra lænestol og på sigt en ny sofa.

Hvilke ”oversete” eller små bolig-Instagramprofiler følger du selv, som du synes fortjener lidt larm?

@husetpaafrederiksberg, @tinnekierhome, @helenehoue, detlillehuspaaoesterbro, @polkenstudio, @sedselroug og mange flere

Det fineste pigeværelset oppe under taget, hvor Filippa har værelse.

© kinneandersen

Til huset følger en skøn kælder på 48 kvadratmeter.

© kinneandersen