Kom i mål med en minimalistisk indretning med leje af container

Drømmer du om en minimalistisk indretning med luft mellem tingene og en atmosfære, der giver ro og overblik? Så er lidt for mange møbler en ulempe. Du behøver imidlertid ikke skille dig af med hverken det antikke skab eller sofaen med affektionsværdi.

© Depositphotos.com

Det kan være lidt af et dilemma, hvis man på én gang ønsker sig et minimalistisk hjem og har et blødt punkt for møbler. Eller hvis man har klæder nok til et helt walk-in-closet, men man reelt bare har et enkelt skab med sparsom plads. Mange ting og en minimalistisk indretning går simpelthen ikke hånd i hånd, uanset hvor meget, man kunne ønske det.

Imidlertid kan leje af container være den løsning, du ikke har overvejet, eller som du slet ikke vidste eksisterede. Leje af container til indbo er faktisk en almindelig og populær løsning, som gør det muligt at opbevare alle de ting, der ikke er plads til i hjemmet. På den måde kan møbler, tøj og genstande med både økonomisk og følelsesmæssig værdi lande blødt og godt. Og du kan lande dén minimalistiske indretning, som bare kræver mere plads og færre ting.

Lej container til overskydende møbler

Hvad er containerleje helt præcist, og hvordan fungerer det? Jo, visse firmaer - for eksempel ALPHA Containers - har specialiseret sig i containerudlejning. Her kan du leje en container, der er som skræddersyet til at passe godt på dine overskydende møbler og andre ejendele.

Der er tale om en isoleret container, som både er ny, pæn og nydeligt ren. Det betyder, at dine ting og sager får et skønt og sikkert hjem, samtidig med at containeren også er pæn udadtil. På den måde forstyrrer den altså ikke øjet, hvis du placerer den i indkørslen eller baghaven.

En container til udlejning er også vind- og vandtæt, så dine ting står tørt og trygt. Desuden bør den være forsynet med en forsikringsgodkendt lås. Når disse ting er i orden, behøver du ikke at bekymre dig om dine ejendele. Du kan blot lade dem stå og vente, til du en dag får brug for dem igen.

Det rigtige antal kvadratmeter til den rigtige pris

Leje af container giver dig ekstra kvadratmeter til opbevaring af dit indbo. Men hvor mange kvadratmeter har du brug for? På markedet finder du både 20-fods og 40-fods containere. En 20-fods container er et godt valg for mange.

Den måler omkring 6 meter i længden, 2,5 meter i bredden og 3 meter i højden. Det giver dig et rumfang på godt og vel 28 kvadratmeter - altså rigtig meget ekstra plads til ting og sager, som ikke længere skal være en del af indretningen.

Størrelse og pris hænger selvfølgelig sammen, og du kan med fordel kigge efter et favorabelt tilbud. Eksempelvis er det et plus, hvis du kan undgå en bindingsperiode. Og helt generelt er det naturligvis at foretrække, hvis du kan få fat i en container i topkvalitet til en lav pris. Hernæst er det sådan set bare at gøre din minimalistiske indretningsdrøm til virkelighed.