Så vild er Chandler fra Venners californiske drømmehus - og nu kan du købe det!

Skuespilleren Matthew Perry, der spillede Chandler fra Venner, har netop sat sit fortryllende hjem i Hollywood Hills til salg. Den fantastiske udsigt er alle pengene værd!

Matthew Perry sælger sit Hollywood-hus

47-årige Matthew Perry, der er bedst kendt for sin rolle som Chandler Bing i den populære komedieserie Venner, sælger sit hus i Hollywood Hills i Californien. Huset blev bygget i 1962, og har været ejet af en lang række kendte Hollywoodstjerner. Perry købte huset i 2011 for 8.5 millioner dollars.

Hvis du har lyst til at overtage Perrys bolig, vil det koste dig 13.4 millioner dollars, hvilket svarer til omkring 88.66 millioner danske kroner. For denne sum får du 371.61 kvadratmeter, 3 soveværelser, 4 badeværelser, hjemmebiograf og swimming pool.

Scroll ned af siden og kom med indenfor i Matthew Perrys drømmebolig.

Endeløs swimming pool

Denne endeløse swimming pool får dig til at føle at du kan svømme ud over kanten og rulle hele vejen ind til downtown L.A. Vi er vilde med det.

Vinduer fra gulv til loft og væg til væg

Boligen er fyldt med store vinduer, der lukker masser af lys ind og giver en fantastisk udsigt. Vi er også vilde med terrasens moderne design med masser af grønne planter.

Hjemmebiograf med kig til swimmingpoolen

Hjemmebiografen i med stjernehimmel er en fantastisk luksus. Her er et stort lærred, der kan lave ægte biograf-stemning med et billede i hele rummets bredde. Fra hjemmebiografen i kælderen har du samtidig udkig til husets swimmingpool.

Moderne badeværelse med skønt badekar

Wow! Vi er vilde med det runde badekar og de smukke fliser i dette badeværelse.

Fantastisk udsigt over Los Angeles

Boligens store vinduer bidrager til en uimodståelig udsigt over byen. Vi kunne ligge i den store hjørnesofa i timevis og nyde udsigten.

WOW! Den udsigt!

HÅNDPLUKKET TIL DIG