Det er især Jennys 50 kvm store køkken, der får folk til tasterne på Instagram

... men bare vent til du ser resten af indretningsarkitektens gennemførte hjem!

© @bohemdeluxe

Det charmerende gårdhus

Indretningsarkitekten Jenny har instagramprofilen @bohemdeluxe, hvor hun deler ud af sit dejlige hjem, der er indrettet med hele fire forskellige stilarter, og den kombination, må vi bare sige, sidder lige i skabet!

Familien, som bor i Sydsverige, har hele 250 kvadratmeter at boltre sig på i det 100 år gamle gårdhus på landet, og hver en kvadratmeter er misundelsesværdig!

Hvad kendetegner din Instagramprofil, og hvad er tanken bag den?

Min profil handler om indretning og næsten udelukkende billeder fra mit hjem. Jeg besluttede fra starten af, at jeg ville lægge billeder ud, jeg selv havde taget og fx ikke bruge billeder fra Pinterest eller dele andres billeder. I første omgang troede jeg ikke, at det kunne føre til mere end at jeg måske kunne inspirere med billeder fra mit hjem og komme i kontakt med andre, der havde samme interesse som mig selv. Men min profil voksede ganske hurtigt, med flere og flere følgere og jeg byggede et netværk op af kontakter, som også førte til et fuldtidsjob som indretningsarkitekt og influencer.

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

Det er en blanding af boheme, skandinavisk, landlig og moderne. Jeg kan lide mange forskellige stilarter, så det er en blanding ;-). Jeg synes, at stilen skal passe til den type hus, man bor i, og fordi vi bor i et over 100 år gammelt hus på landet, har jeg blandt andet valgt at indrette med mange vintage møbler, unikke fund købt på auktion, mange blomster og planter og et 50 m² stort køkken. Da vi flyttede ind, dekorerede jeg i sort og hvid, men i sidste ende har jeg tilføjet mere farve til vægge og i detaljerne.

Hvad inspirerer dig i forhold til boligindretning?

En personlig stil, hvor man tør at nedbryde grænser og lave egne ting.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

Et tre meter langt skrivebord, som jeg sidder og arbejder ved. Det er vintage i patineret træ med charmerende skuffer. Min favorit i hjemmet lige nu!

Hvad er dit bedste indretningstip på budget?

At købe på loppemarkeder eller på auktion. Det kræver lidt udforskning og tålmodighed, men man kan hente gode tilbud hjem og samtidig få en mere personlig stil.

Hvad er du allermest tilfreds med/stolt af i dit hjem?

Vores smukke gamle dobbeltdøre, vi fandt i stalden, da vi flyttede ind på gården. Vi har et par i stuen og et par ind i vores spisestue. De giver værelserne en skøn indramning.

Hvad får du flest kommentarer for i din indretning?

Vores store køkken og nu også vores blå vægfarve

PSSST! Er du blevet inspireret af Jennys flotte vægfarver? Læs hvordan farver former dit rum

Hvis du ikke skulle tænke på penge, hvad drømmer du så om at eje til boligen?

Så vil jeg gerne have en luksuriøs renovering af vores 40 kvm store badeværelse.

Hvad tænker du over, når du vælger farver til dit hjem?

Tidligere var jeg lidt "bange" for farver og dekorerede mest i sort/hvid. Men i den senere tid, er jeg begyndt at tilføje mere farve. Vi har malet to værelser med forskellige nuancer af blåt. Det gjorde værelserne mere hyggelige og hjemlige, så vi vælger nok at male flere vægge. Jeg vil gerne bruge flere farver på mindre detaljer, som kan variere efter årstid, fx blomster eller puder. Vi planlægger også at sætte tapet op i et rum for at få mere farve. Jeg synes, det er vigtigt, at der er en rød tråd i hjemmet, og at farverne du vælger at dekorere med, vender tilbage i flere rum.

Hvordan har din indretning ændret sig de seneste 5 år?

Jeg tror, at jeg er blevet mere modig i de senere år og er gået fra en mere monokrom indretning i sort/hvid til en lidt mere farverig indretning med mange personlige detaljer og møbler.

Når du ser tilbage, er der så noget, du tror, du aldrig nogensinde bliver træt af at have i indretningen?

Vintage møbler og unikke detaljer købt på auktion / loppemarked.

Hvad er det næste, du vil kaste dig over derhjemme?

Vi har mange projekter i gang, men vi vil tapetsere i stuen, hvilket vil bringe endnu mere farve og personlighed til vores hjem.

Hvilke ”oversete” eller små bolig-Instagramprofiler følger du selv, som du synes fortjener lidt larm?

@thenorrmans har en dejlig stil. Der følger du Anna og Lars Norrman, der bygger/renoverer et B&B i København.

@marieolssonnylander der har en unik stil og en vidunderlig personlighed.