Vandt Nybyggerne i 2018: Se hvor fint Charlotte og Fredrik bor i dag

I Nybyggerne vandt de grøn lejlighed, men i dag er det en anden farve, der spiller hovedrollen i Charlotte og Fredriks hjem. Kom med indenfor her.

 Charlotte Møller Jakobsen og Fredrik Holm foran deres blå Swedoor dør
© Swedoor
 Charlotte Møller Jakobsen og Fredrik Holm foran deres blå Swedoor dør
© Swedoor

HER BOR Charlotte Møller Jakobsen (31) og Fredrik Holm (33) med sønnen Viggo Tom og datteren Alma Margit.

HVOR en villa ved vandet lidt syd for Aarhus.

LÆS MERE følg parret på @charlottemjakobsen og @fredrik.hk

I 2020 besluttede Charlotte og Fredrik at rykke teltpælene op og flytte væk fra byen. Parret ventede barn nummer to, og drømmen var at finde et hus tæt ved vandet, hvor der var ro, luft og plads til hele familien.

Da et håndværkertilbud tæt på stranden kom til salg ved Saksild Bugt syd for Aarhus, var de ikke et sekund i tvivl. Det var det hus, der skulle være børnenes barndomshjem, og parret gik straks i gang med at renovere og gøre stedet til deres eget. Blandt andet ved at lade en særlig farve gå igen både ude og inde.

Blå entre
© Swedoor

Drømmehuset med den blå tråd

I renoveringsprocessen har Charlotte og Fredrik haft fokus på at sikre en sammenhæng mellem ude og inde gennem naturlige farve- og materialevalg. Blandt andet har de valgt at skifte hjemmets hoveddør til en Classic Debussy-dør fra Swedoor, der med sin markante blå farve giver associationer til havet:

– Vores lofter er malet i en særlig blå farve, som passer til beliggenheden her ved vandet. Derfor var det oplagt, at vores hoveddør skulle have samme farve for at binde etagerne sammen, forklarer Charlotte og tilføjer:

Det har overrasket os positivt, hvor stor betydning det har haft at skifte hoveddør. Pludselig er vi blevet kendt som huset med den blå dør blandt vores naboer, venner og familie.

Blå dør fra swedoor
© Swedoor

Fokus på æstetik og sikkerhed

Foruden farven på døren har det været væsentligt for parret, at sikkerheden er i top. Husets beliggenhed på landet gør nemlig, at der er et stykke til de nærmeste naboer.

Derfor har Charlotte og Fredrik valgt en sikkerhedsklassificeret hoveddør fra Swedoor, der er udviklet med en forstærket karm, dørblad samt indbrudssikrede hængsler og lås. Det er medvirkende til, at døren kan modstå et aktivt indbrudsforsøg i minimum fem minutter.

– Valget af en sikkerhedsdør har betydet, at vi kan sove trygt om natten velvidende, at det er sværere for ubudne gæster at bryde ind, fortæller Fredrik.

– Det var helt perfekt, at det var muligt at kombinere æstetik og sikkerhed, så vi ikke skulle gå på kompromis med nogle af vores ønsker. Blandt andet var vi overraskede over, at det var muligt at få glas i en sikkerhedsdør.