"Jeg var ikke forberedt på, hvor mange mennesker der ville følge min profil"

Nina besluttede sig for at satse på indretning på sin Instagramprofil, og det bar frugt. I dag følger mere end 90.000 de daglige opdateringer fra det stilfulde hjem.

© Nina Larsson Mansoori

Ugens Instagrammer, Nina, får abstinenser, når hun ikke er på Instagram.

Nina Larsson Mansoori på 43 år bor i en villa på 150 kvadratmeter med sin mand og deres to børn. Villaen ligger i Löddeköpinge uden for Malmö. Hun er lige blevet uddannet indretningsarkitekt efter at have arbejdet som butikschef i detailbranchen i 10 år. Hun var rigtig glad for sit job, men trængte til nye udfordringer, og så var det indretning der kaldte. Nina elsker at være på Instagram, og får nærmest abstinenser, hvis hun ikke får lov til at style og tage billeder.

Hvordan endte du på Instagram?

 • I 2012 oprettede jeg en profil på Instagram, fordi jeg altid har haft en stor interesse for indretning og syntes, det kunne være sjovt prøve at tage billeder af mit hjem. Det blev til nogle forskellige billeder af børnene, hjemmet og haven. Madbilleder og selfies har aldrig rigtig været noget for mig, så den slags billeder lægger jeg ikke ud.

 • Hvad jeg ikke var forberedt på var, hvor mange mennesker der gerne ville følge med på min profil. Der kom hurtigt flere og flere følgere, og derfor besluttede jeg at mine børn ikke længere skulle være en del af profilen. Jeg ændrede også navnet på profilen til @interior_by_nina.

 • Lige nu har jeg 90.000 følgere fra forskellige lande, der lader sig inspirere af mit hjem hver dag. Det er rigtigt sjovt, og du kommer i kontakt med mange hyggelige mennesker, som alle sammen bliver inspireret af hinandens hjem. Instagram er tidskrævende, men det giver også meget energi. Mange mener at Instagram er krævende, men sådan ser jeg det slet ikke. Jeg elsker det!

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

 • Det er svært at skulle beskrive min indretningsstil, men jeg har altid haft en forkærlighed for farven hvid blandet med dæmpede toner i grå og sort. Jeg synes min stil er en blanding af klassisk og moderne nordisk stil, men det kunne være sjovt at høre andre beskrive min stil. Jeg vil gerne have at mit hjem har nogle designklassikere, som giver lidt tyngde til indretningen. Fx er jeg rigtig vild med vores Eames stole. Det kan også sagtens være Ikea-møbler. Det er ikke prisen der bestemmer kærligheden til interiøret.

Hvad inspirerer dig i forhold til boligindretning?

 • Instagram er en rigtig god inspirationskilde, og er det, jeg primært bruger til inspiration. Derudover finder jeg inspiration i interiør- og møbelbutikker. Andre gange dukker der bare idéer op i hovedet på mig.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

 • Det er en sort plantekasse fra Ferm Living, som jeg har ledt efter meget længe. Jeg elsker den, og den passer perfekt ind i vores hjem som en kontrast til det hvide. Den er blevet ret populær, men jeg synes, det er en klassiker, som du ikke bliver træt af.

Har du nogle tips eller tricks, som du kan dele med vores læsere?

 • Mit tip er ikke at lave dyre impulskøb. Tænk over, om interiøret virkelig vil passe ind i dit hjem. Det er nemt at blive så inspireret af andres smukke hjem på Instagram, at man får lyst til at smide alle sine egne ting ud og starte forfra. Det vil dog blive meget dyrt i længden. Jeg laver aldrig selv impulskøb, men overvejer mine køb meget længe, før jeg beslutter mig for at købe noget. Det bliver som regel et bedre køb på lang sigt, men det er selvfølgelig aldrig nogen garanti. Der er intet facit eller garantier, når det kommer til indretning. Det er altid dit hjerte, der afgør, om det var en god eller dårlig beslutning.

Hvilken trend er du træt af?

 • Jeg er virkelig træt af messingtrenden. Den var helt overdrevet, og jeg var træt af den med det samme. Heldigvis har jeg ikke købt ret meget med messingdetaljer. Det kan godt være pænt hos andre, men det er ikke noget for mig.

Hvad er du allermest tilfreds med i dit hjem?

 • Det jeg er mest tilfreds med, er den opbevaringsplads, jeg har lavet i vores soveværelse af Ikea-møblerne Nordli. Jeg valgte at lave en lang bænk med en høj kommode i siden. Da vi har skråloft, var det svært at skulle have en kommode hele vejen langs væggen. Værelset er stadig luftigt og har god opbevaring. Jeg pynter med lanterner, puder og fåreskind efter sæsonen. Fåreskindet gør soveværelset hyggeligt.

Hvor ofte laver du om derhjemme?

 • Eftersom jeg er en kreativ person og indretningshjernen altid kører, er der altid projekter i gang. Inde, ude, store og små. Det er så sjovt at skabe smukke omgivelser og inspirere andre. Fx når jeg har været en uge sammen med familien uden at style, ordne ting i haven eller fotografere, har jeg fuldstændig abstinenser, når jeg kommer hjem. Det kommer der tit et nyt projekt ud af.

Hvad er dit næste projekt?

 • Vores næste store projekt er at renovere vores trappe. Den skal males, og træværket skal fjernes og erstattes med glas. Gelænderet burde også blive udskiftet, men når vi kommer så langt, må vi se. Det er en ret stor udgift. Jeg gætter på, at jeg når at gå i gang med andre projekter, inden vi kommer til trappen.

Laver du DIY?

 • Før kunne jeg bruge timer på at lede efter møbler på Blocket.se (svarer til Dba.dk, red.), og så overtale min mand til at hente dem. Men med børn i huset er der ikke så meget tid til det mere. Når jeg fik de gamle møbler, gik jeg i gang med at male dem, skifte greb eller sætte dem i stand på anden måde. Nogle gange blev jeg selv så forelsket i et møbel under processen, at det endte med, at jeg selv beholdte det. Ellers har jeg solgt dem videre, så snart de var klar. Jeg havde altid malingpletter på mig og var klar med en pensel.

 • Nu er jeg gået over til at male vægge i stedet for. Specielt nu da der er begyndt at komme flere farver ind i vores hjem. Den sidste DIY, jeg lavede, var da jeg blev træt af messingtrenden. Jeg havde købt et par dyre sofaben i messing, men så købte jeg en spraymaling i sølv og fik dem malet. Maling og spraymaling er en kreativ persons bedste ven.

Er der altid lige så flot i dit hjem, som det ser ud til på Instagram?

 • Jeg kan godt lide, at det er rent og ryddeligt, og det skal man selvfølgelig arbejde lidt for. Dog har jeg slappet lidt mere af med det, efter vi fik kat for et par uger siden. Der ligger kattelegetøj overalt! Derudover har katten allerede kradset vores sofa i stykker. Men det ser man jo ikke på billederne.

Hvilke planter er dine ynglings?

 • Jeg er ret forelsket i planten Guiana Chestnut og har den flere steder i hjemmet i forskellige størrelser og højder. Monstera er min anden favorit, som har været populær længe, specielt blandt bloggere. Måske fordi den plante er naturlig fotogen. Avocadoplanten er også blevet populær og ses nu ofte i indretningssammenhænge.

Hvad tager du billeder med?

 • Jeg har faktisk kun taget billeder med min telefon, som lige nu er en iPhone 7.
© Wallo

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Nina Larsson Mansoori på Instagram.