Kim Kardashians stylist kaster sig over boligindretning – og vi flytter gerne ind!

Vi forestillede os en masse læder, lak og kurver, men hold nu op, vi blev overraskede! Se bare hendes Børge Mogensen stole!

Kim Kardashians stylist
© @simoneharouche

Det er svært at forestille sig, hvordan kvinden bag Kim Kardashians stil vil indrette sit eget hjem.

Er det mon spækket med sort læder, beige toner og et strejf af grå, guld og sølv? Det var i hvert fald vores formodning, da vi hørte, at Kim K Wests stylist Simone Harouche har kastet sig over gerningen som indretningsarkitekt.

Første projekt for modeaficionadoen var med interiørstylisten Courtney Applebaum ifølge amerikanske Elle Decoration. Efterfølgende har hun transformeret sit eget hjem; en villa i spansk stil fra 20’erne med mange små, skæve rum. Blandt andet et lille wc under trappen og et forrådskammer.

Ifølge magasinet skulle flere af Harouches venner have opfordret hende til at vælte en væg mellem køkken og stue men uden held. Det ville nemlig gå imod én af stylistens kerneidéer i forhold til indretning: at ære den originale arkitektur.

”Det ville ikke være i stil med det spanske… En del af charmen er de små rum og kroge,” lød det fra Kim Kardashians stylist-nu-indretningsarkitekt.

Harouches hjem er en fin blanding af bombastisk amerikansk indretning, klassisk møbeldesign og ikke mindst personlige, kuriøse indslag og fund. Det gælder blandt andet for trægyngen i stuen, den store, smukke messingkogeø i køkkenet og sønnens kunst i spisestuen.

Ét andet bemærkelsesværdigt element er Simones samling af Børge Mogensen stole omkring spisebordet. Efter at have set to i en butik valgte hun at købe dem på stedet til trods for at forhandleren ikke mente, hun kunne opstøve flere, og brugte efterfølgende fire måneder på at finde de seks resterende, så hun havde nok til hele spisebordet. Og wauw! Den samling gad vi godt eje!

Ud over Børge Mogensen stolene har hun også fundet plads til den smukke, pelsede ’Clam Chair’ af Philip Arctander.

Og hvad siger Kim K så til stylistens skift af fokus?

Hun er glad og støtter Simone, der også er hendes barndomsven, lød det fra stylisten selv:

”Jeg snakkede med Kim forleden og fortalte ”Ja, jeg vil virkelig gerne droppe styling. Jeg vil rigtig gerne fokusere mere på interiør,” og hun sagde: ”Du skal snakke med Kourtney. I skal åbne jeres eget firma,” fordi jeg har kendt Kourtney altid, og fordi hun også elsker indretning,” lød det fra Simone selv.

Se hele boligen her.

Få de bedste boligreportager, DIYs, indretningstips og konkurrencer fra Bolig Magasinet gratis- tilmeld dig her