Et tilfælde gjorde, at mere end 50.000 følgere fik øjnene op for Tims profil

Oprindeligt var Tims Insta-profil slet ikke et sted, han delte billeder af sit hjem, men efter han gjorde det første gang, er han ikke stoppet igen.

© @timlabenda

I den sydlige del af Berlin i Neukölln bor Tim og hans kæreste, Hannes, sammen med pudlen Putin.

Tim er 34 år og arbejder som kreativ konsulent og designer inden for mode og interiør, og dét skinner også igennem, når man ser parrets lejlighed.

Lejligheden rummer 85 kvm, og Tim og Hannes flyttede ind for mindre end ét år siden. Alligevel har de forvandlet lejligheden til et top-stilet, hyggeligt og personligt hjem.

Tims sans for indretning og smukke detaljer kan du se på Instagramprofilen @timlabenda, som er spækket med billeder af lejligheden.

Læser du med her, kan du lære Tim bedre at kende og høre, hvordan han tager udgangspunkt i rummet for at indrette det helt perfekt.

© @timlabenda
© @timlabenda
© @timlabenda
© @timlabenda
© @timlabenda

Hvad karakteriserer din Instagramprofil, og hvad vil du gerne opnå med den? Det er et tilfælde, at min profil har udviklet sig til at være en profil med interiør. Jeg postede et billede fra vores hjem for to år siden uden nogen særlig grund, men mine følgere var virkelig vilde med det og reagerede virkelig positivt. Så siden da har jeg postet billeder fra vores hjem, og langsomt er der kommet flere følgere til min profil.

Jeg er virkelig stolt over mine 50.000 følgere, og jeg elsker at vise dem min stil, interiøræstetik og andre ting, jeg elsker og forguder.

Jeg viser dem også vigtige møbel- og designmesser og alle andre nye ting, jeg ser.

Hvad håber du, folk tænker om dit hjem? Jeg håber selvfølgelig, de kan lide mit hjem. Jeg håber også på at inspirere folk med vores hjem og den måde vi bor på.

Hvad håber du, de ikke lægger mærke til?
Min Instagram er som en åben bog i forhold til, hvordan vi bor. Det er dog ikke realiteten hele tiden. Til hverdag er vores hjem nemlig ikke altid så ryddeligt, som det ser ud på billederne. Og dét tror jeg faktisk er en god ting, for det er med til at holde en sund distance mellem mig og mine følgere.

Hvad er det vigtigste, du tænker over, når du skal i gang med at indrette et rum? At det dække de behov, der er i rummet, og at indretningen føles naturlig og matcher rummets funktion.

Eksempelvis viste vores nye lejlighed os selv, hvordan den skulle renoveres, vægfarverne og den overordnede stil. Jeg synes, det er virkelig vigtigt at lytte til rummet, før man begynder at arbejde på dem.

© @timlabenda
© @timlabenda
© @timlabenda
© @timlabenda

Hvad inspirerer dig i forhold til boligindretning? Jeg får mest inspiration fra Design Week 'Salone Del Mobile', som hvert år finder sted i Milano. Jeg bliver selvfølgelig også inspireret af andre influencers på Instagram. Eksempelvis @theobert_pot eller @ettrumtill. Jeg er helt vild med begge profiler! Jeg finder også meget inspiration på Pinterest eller på rejser.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet? En Hans Wegner Flag Halyard Chair.

Hvad er dit bedste indretningstip på budget Spar op og køb én ting, der holder for evigt i stedet for at købe en masse billigt i dårlig kvalitet.

Hvad er du allermest tilfreds med/stolt af i dit hjem? Jeg er mest stolt af, hvordan vores hjem er blevet sådan helt overordnet. Men også tapetet i soveværelset, som er blevet endnu bedre end forventet.

© @timlabenda
© @timlabenda
© @timlabenda

Hvad får du flest kommentarer for i din indretning? Tapetet i soveværelset. Billedet af sengen og tapetet har også fået stor opmærksomhed. Men som sagt er det også blevet bedre end forventet, så det overrasker mig ikke.

Hvis du ikke skulle tænke på penge, hvad drømmer du så om at eje til boligen? Så ville jeg elske at have en Jean Royere 'Ours Polaire' sofa i hvid. Men da der kun er lavet 48 eksemplarer af sofaen, så er det mildest talt umuligt.

Hvilke overvejelser gør du dig, inden du vælger farver til dit hjem? At de matcher atmosfæren og at de skaber en hyggelig og rar stemning.

© @timlabenda
© @timlabenda
© @timlabenda
© @timlabenda

Er der noget i dit hjem, du aldrig kommer til at blive træt af? Jeg har et originalt Paolo Piva 'Alanda' sofabord fra B&B Italia. Det er allerede flyttet med mig 3 gange, og jeg elsker det stadig lige så meget, som jeg gjorde, da jeg fik det.

Hvad er det næste, du vil kaste dig over derhjemme? Det næste jeg skal er bare at nyde alt det, vi har gjort de sidste måneder for at skabe vores hjem.

Hvilke ”oversete” eller små bolig-Instagramprofiler følger du selv, som du synes fortjener lidt larm? Helt klart @theobert_pot og @ettrumtill, som jeg allerede har nævnt. Jeg elsker deres profiler sååååå meget!