Cecilie er lykkedes med at finde en kontorstol, som er så pæn, at den er hendes favoritmøbel

Tippet bruger hun generelt i sin indretning sammen med sin sans for farver og stemninger, der er med til at give hendes nybyg sjæl og charme. Kom med indenfor hos vores Instafavorit her.

© @interiorunivers

Det kræver altid et nyt blik på indretningen, når man flytter, men hvad gør man, når rammerne ændrer sig markant?

Den udfordring stod ugens Instafavorit Cecilie Kovsted overfor, da hun og hendes forlovede Magnus flyttede fra en herskabslejlighed med stuk og højt til loftet og ind i en nybygget lejlighed, der var 22 kvadratmeter mindre, havde lavt til loftet og linoliumsgulve.

Ved blandt andet at udskifte alle møbler til nogle lysere og lettere af slagsen, bruge varme, rolige farver og indrette med skønne loppefund, har Cecilie formået at skabe masser af sjæl og charme i den nye lejlighed.

Vi er vilde med hendes fine indretning, og det er hendes følgere på Instagram også, hvor hun går under navnet @interiorunivers.

Kom med ind i Cecilies hyggelige hjem her.

Interiorunivers

Cecilie er 26 år gammel og bor i Odder sammen med sin forlovede Magnus i en nybygget lejlighed på 74 kvadratmeter. Hun arbejder som salgsassistent og dekoratør hos Bahne, og som selvstændig boligstylist ved siden af.

© @interiorunivers

Beskriv din indretningsstil med 3 ord:

Personlig, hyggelig og varm

Hvilket spot i dit hjem er dit favorit?

Helt klart vores kontor. Det er her, jeg sidder og er kreativ, og lige for tiden sidder jeg også her og planlægger bryllup, da vi skal giftes til juli.

Hvilket møbel er du gladest for?

Det må være vores sofa fra Sofacompany. Det er både en flyder og en smuk sofa! Og ellers er det vores kontorstol, fordi den er unik og fed!

Spisebordsmøbler i træ

Spisebordet, stolene og kanden er loppefund, vasen er fra Hübsch, lampen fra &Tradition og plakaten fra Squarepaint.

© interiorunivers
stue med billedvæg

Sofa fra Sofacompany, puder fra Ferm Living, tæppe fra Trendcarpet. Plakaterne er bl.a. fra Poster&Frame og Isola Studio. Vægfarven er Impressions fra Jotun.

© @interiorunivers

Kontorstolen og bordlampen er begge købt hos Loppeladen Genbrug. Billederne er forskellige plakater, udklip fra kunstbøger, genbrugsfund og tegninger, Cecilie har tegnet. Skrivebordet har Cecilie og Magnus lavet ud af en teakbejdset egetræsplade.

Soveværelse i varme farver

Lampe fra House Doctor, sengetøj fra Au Maison og plakater fra Juniqe. Vægfarven hedder Senses og er fra Jotun.

Hvor meget bruger du på boligrelaterede køb om måneden?

Uh, det svinger meget. Når det er sommer og bagagerumsmarkederne er der, elsker jeg at tage afsted og kigge efter unikke fund! Så alt lige fra 100 kr. til mere. Det kommer an på, hvad jeg spotter på markederne.

Hvad har du i dit hjem, som de færreste har?

Vi har er karlekammerskab, der er propfyldt med alle mine loppefund. Det er min egen lille slikbutik af vaser, nipsegenstande og dimsedutter.

Stue med billedvæg
© @interiorunivers
Stilleben på bord

Sofabordet er fra Jysk og pendlen er fra Lyfa.

© @interiorunivers
Stue med spiseplads
© @interiorunivers
Lille spiseplads
© @interiorunivers

Hvad er din indretningsstrategi?

Jeg tænker ikke så meget over, hvordan jeg f.eks. laver mine billedvægge. Her har jeg bare søm og hammer i hånden og går bare i gang. På den måde synes jeg, det bliver mere unikt og personligt. Ellers så elsker jeg at indrette med genbrugsfund og varme jordfarver, og så prøver jeg at have en rød tråd i min indretningsstil, så det hele passer godt sammen.

Hvad får du flest kommentarer for om din indretning på Instagram?

Jeg får dagligt henvendelser omkring vores vægfarve inde i soveværelset eller generelt bare kommentarer på vores billedvæg inde på kontoret.

Hvad er det bedste tip, du har fået eller læst om indretning?

Jeg var engang til et indretningskursus med Mette Helena, som sagde, at man skal veksle mellem åben og lukket opbevaring og vise sine smukke genstande frem. Det tip har jeg altid i baghovedet. Jeg har f.eks. vist mange af de smukke loppefund frem i vores reolvæg, der hænger inde i kontoret.

Cecilie har udstillet sine yndlingsloppefund i reolen, som er fra Trævarefabrikernes Udsalg. Stolen er et genbrugsfund.

© @interiorunivers
© @interiorunivers
Malet karlekammerskab

Cecilie opbevarer hendes keramik og loppefund i det store karlekammerskab.

© @interiorunivers
Lille kontor
© @interiorunivers

Hvordan fik du din nuværende bolig?

Før vi flyttede til Odder, boede vi inde i Aarhus Centrum. Min kæreste er opvokset i Odder og arbejder der også til dagligt. Derfor gav det mening, at vi i stedet flyttede derhen, både for at spare penge, da det er billigere, og så fik vi også mere tid sammen.

Hvad har været den største indretningsudfordring - og hvordan har du løst den?

Det var helt klart hvordan vi skulle indrette vores nuværende lejlighed. Før boede vi i en gammel herskabslejlighed med højt loft og stuk på 96 kvadratmeter, og at gå fra det og til en nybygget lejlighed på 74 kvm var lidt en udfordring rent pladsmæssigt, men også stilmæssigt. Vi udskiftede derfor vores møbler og har nu valgt nogle lysere og lettere møbler, så det ikke virker tungt. Derudover har vi valgt nogle rolige farver, så man ikke rigtigt tænker over, at det er en helt ny lejlighed med linoleumsgulve og lavt til loftet.

Indretning af lille køkken

Plakater fra Empty Wall Store. Vægfarven er Observe fra Jotun, og reolen fra Trævarefabrikernes Udsalg er malet i farven Dusky Blue.

© @interiorunivers
Soveværelse i jordfarver

Gulvtæppet er fra Jysk og sengetæppet er fra Ferm Living

© @interiorunivers
Soveværelse i varme farver

Sengebordet fra Jysk har Cecilie malet med Jotun-farven Savanna Sunset. Bakken er loppefund og vasen er fra Broste Copenhagen.

© @interiorunivers

Hvis du skulle bytte hjem med en anden, hvem skulle det så være?

Det skulle nok være @daves_home. Han bor æstetisk og hans hjem er fyldt med personlighed og smuk kunst!

Hvad er det næste du drømmer om at gøre eller købe til hjemmet?

Vi drømmer om at købe en ny seng, måske en med sengegavl.