Nanna har den ultimative indretningsløsning til dig, som bor på få kvadratmeter

Vi er vilde med hendes smarte idé, der forener soveværelse, stue og spisestue i ét og samme rum. Løsningen er både super praktisk og enormt flot!

Det sidste halvandet år har Nanna boet skiftevis i Danmark og i Australien for at forene både kærlighed og studie. Hun vil dog betegne hjemmet i Melbourne, som sit 'rigtige' hjem, hvor hun lige er flyttet i hus sammen med sin kæreste, Conor, og deres bedårende australske Bulldog, Barry.

På trods af den skiftende tilværelse har Nanna formået at sætte sit eget personlige præg på alle de steder, hun har boet, hvilket tydeligt ses på hendes instagramprofil. Her poster hun billeder af sin smukke indretning og sine smarte løsninger, som hun har lavet igennem årerne i Australien, i hendes tidligere lejlighed i Brønshøj og hos sine forældre.

Specielt én af hendes løsninger er vi helt vilde med! Du kan se, hvad det er og lære Nanna bedre at kende her:

Hvad kendetegner din Instagramprofil, og hvad er tanken bag den?

Jeg startede fordi min bonusmor længe havde opfodret mig til at dele billeder af mine indretningsideer og gør-det-selv-projekter. Det er forsat udgangspunktet for min profil - at vise hvordan jeg indretter mit hjem, og hvordan jeg har løst de 'indretningsproblematikker', der kan opstå, når man bor på få kvadratmeter, bor til leje og kun har et SU-budget.

Af og til sniger der sig også et billede af vores hund Barry ind på profilen.

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

Jeg vil umiddelbart beskrive min stil som eklektisk, med en neutral base. Jeg elsker at finde ting i forskellige stilarter og teksturer og blande dem i min indretning. Der skal dog stadig være en neutral farve som base for at få det hele til at fremstå roligt og afbalanceret.

Hvem inspirerer dig i forhold til boligindretning?

Jeg har været så heldig at vokse op i to meget forskellige, men meget stilfulde, hjem. Det har dannet grobund for min egen interesse for indretning og lyst til at skabe et smukt hjem, og min stil er i høj grad præget af de to barndomshjem. Min stil er også særligt præget af mine forældre, da mange af mine møbler faktisk kommer fra mine forældres butik @davidsengle.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?

Mit seneste køb er et gammelt tv-skab i træ, med glaslåge i den ene side. Det er jeg ved at sætte i stand og male for at give det et nyt udtryk, som passer bedre ind i vores indretning. Så har jeg også lige købt et par pyntepuder til vores sofa. Puder kan man aldrig få for mange af!

Hvad er dit bedste indretningstip på budget?

Der er så meget super fint og godt genbrug at finde, til små penge eller gratis, som enten kan bruges, som det er, eller som kan blive helt fantastisk med lidt fantasi, gør-det-selv-snilde og en klat maling.

Hvad er du allermest tilfreds med/stolt af i dit hjem?

Lige nu er vi ved at finde os tilrette i vores nye hus, så vi har endnu ikke fundet vores favoritspot. I min gamle lejlighed var det uden tvivl det repos, jeg byggede i stuen. Oprindeligt var det en praktiske fornødenhed, da jeg delte lejlighed med en roommate, fordi jeg gerne ville have en funktionel stue. Jeg byggede derfor en forhøjning i gulvet, som skjulte min seng og gav ekstra opbevaring. Ret hurtigt blev det dog en af mine favoritting ved lejligheden, da det gav noget helt særligt til stuen.

Hvad får du flest kommentarer for i din indretning?

Jeg tror, at det er det overordnede udtryk, som folk bemærker og kommenterer på, når de kommer ind i mit hjem. Det er også mine lidt utraditionelle løsninger i forhold til ruminddeling.

Hvis du ikke skulle tænke på penge, hvad drømmer du så om at eje til boligen?

Jeg ville elske at have et par af Hans J. Wegners The Chair-stole.

Hvad tænker du over, når du vælger farver til dit hjem?

Farver skal passe sammen og komplementerer hinanden. Jeg vælger som udgangspunkt altid meget neutrale og douce farver, da jeg synes, det giver et roligt og behageligt udtryk i mit hjem. Så kan man altid komme lidt 'pang' ind med en pude eller vase.

Hvordan har din indretning ændret sig de seneste 5 år?

Jeg er begyndt at fokusere meget mere på den farvepalet, jeg bruger igennem hele min indretning. Det har gjort min indretning meget mere sammenhængende og harmonisk.

Når du ser tilbage, er der så noget, du tror, du aldrig nogensinde bliver træt af at have i indretningen?

Puder og planter! Min baggrund i design og skrædderi gør, at jeg har en helt særlig kærlighed til tekstiler (særligt puder), og hvad de kan tilføje til et rum i form af farver og tekstur. Jeg syr mange af mine puder selv, som jeg også sælger.

Planter har altid været en stor del af mine to barndomshjem, og for mig er det indbegrebet af liv og glæde. Derfor elsker jeg at få en ny plante eller en buket friske blomster til mit hjem.

Hvad er det næste, du vil kaste dig over derhjemme?

Jeg har en del projekter på tegnebrættet lige nu, da vi lige er flyttet ind i vores nye hus. Jeg skal bl.a. bygge en pejseskjuler til stuen og en forhøjet seng med opbevaringer til vores gæsteværelse.

Hvilke ”oversete” eller små bolig-Instagramprofiler følger du selv, som du synes fortjener lidt larm?

@ditteliving

@k_hindsgavl

@davidsengle

@linneasinterior

@phineilmi