Se, hvordan Michaela tryllede en slidt lejlighed til et vidunderligt hjem for få midler

Da Michaela flyttede ind i den 65 kvm store lejlighed for otte måneder siden, var der meget til overs at ønske. Det fik hun heldigvis lavet om på med en masse maling og genbrugsfund.

@michaelagrut
© @michaelagrut

I Stockholm bor 39-årige Michaela med sine to børn, Gustav på 5 og Andrea på 4.

Hjemmet på 65 kvm flyttede trioen ind i for kun 8 måneder siden, og det er lykkes Michaela at skabe et hjem, der er udpræget stilsikkert, men stadig hyggeligt og hjemligt for få midler.

Hendes hjem med personlige detaljer og kreative udfoldelser kan du se på hendes Instagramprofil @michaelagrut, og læser du med her, kan du lære hende lidt bedre at kende og høre, hvordan hun sikrer, at et rum er i balance, når hun indretter det.

© @michaelagrut
© @michaelagrut

Hvad karakteriserer din Instagramprofil, og hvad vil du gerne opnå med den? Det der karakteriserer min Instagramprofil er bløde og varme farver, at den er personlig, og at der er masser af kunst og andre genstande, der er meget hjemlige og indbydende. Jeg vil gerne vise, at det ikke behøver koste en helt masse at skabe et smukt hjem. Jeg har ikke en masse designermøbler i mit hjem. Jeg vil også gerne inspirere folk til at bruge farver i indretningen.

Hvad håber du, folk tænker om dit hjem? Jeg håber, de tænker, at det er varmt, hjemligt og personligt, men samtidig også ydmygt.

@michaelagrut
© @michaelagrut
© @michaelagrut
@michaelagrut
© @michaelagrut
@michaelagrut
© @michaelagrut
@michaelagrut
© @michaelagrut
@michaelagrut
© @michaelagrut

Hvad håber du, de ikke lægger mærke til?

Jeg håber ikke, de lægger mærke til alle hullerne i væggene, som er kommet af at flytte rundt på vægkunst.

Hvad er det vigtigste, du tænker over, når du skal i gang med at indrette et rum? Det vigtigste er, at det føles harmonisk, og at det skaber god energi, så snart man træder ind i rummet. Det har meget at gøre med, hvordan rummet bliver indrettet. Jeg vælger farverne med omhu, så de passer godt sammen. Balancen i rummet er også vigtig eksempelvis i forhold til store og små møbler, høje og lave møbler, kontraster, tekstiler og læder mikset med hårde materialer såsom træ, sten, metal eller glas. Og så er det selvfølgelig også vigtigt at tilføre rummet naturlige farver.

© @michaelagrut
@michaelagrut
© @michaelagrut
@michaelagrut
© @michaelagrut
@michaelagrut
© @michaelagrut

Hvem inspirerer dig i forhold til boligindretning? En der virkelig inspirerer mig er en af mine bedste venner @thewatertowerproject. Hun har et kæmpe talent og et godt øje for indretning. Derudover finder jeg inspiration alle steder: I naturen, arkitektur, biblioteker, caféer og restauranter, kunst og i andre folks hjem, selvfølgelig. Jeg eeeeelsker at se andres hjem eller kunstners studier. For et stykke tid siden besøgte jeg den svenske maler Carl Larssons hjem, og det var virkelig fantastisk! Det var sådan et smukt, personligt, kreativt og harmonisk hjem.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet? En prikket tekande fra en genbrugsbutik.

Hvad er dit bedste indretningstip på budget Vintage! og loppemarkeder! Eller endnu bedre at male ting, du allerede har i dit hjem og på den måde skaber din egen kunst.

Hvad er du allermest tilfreds med/stolt af i dit hjem? Min egen kunst, som spiller en stor rolle i min indretning, og som gør mit hjem mere personligt.

© @michaelagrut
© @michaelagrut
© @michaelagrut
@michaelagrut
© @michaelagrut

Hvad får du flest kommentarer for i din indretning? Jeg får flest kommentarer på mit gule køkken. Det er jeg lidt overrasket over, fordi det er så småt! Men jeg tror, folk godt kan lide køkkenets charme.

Hvis du ikke skulle tænke på penge, hvad drømmer du så om at eje til boligen? Jeg drømmer om en særlig loftlampe i stof og messing fra Svenskt Tenn. Jeg drømmer også om the Wiggle Side Chair for Vitra og en 412 Cab stol for Cassina.

Hvilke overvejelser gør du dig, inden du vælger farver til dit hjem? At det ikke er hvidt! Jeg elsker farver, men jeg vælger ofte bløde, falmede farver for at få mit hjem til at virke roligt og varmt.

© @michaelagrut
© @michaelagrut

Er der noget i dit hjem, du aldrig kommer til at blive træt af?
Forhåbentlig det hele. Jeg forsøger ikke at lade mig påvirke af tidens trends, men i stedet at vælge ting, jeg vil elske for evigt. Selvfølgelig bliver jeg påvirket af trends i nogen grad, og engang imellem bliver man jo træt af tingene. Men mit spisebord og Thonet stolene tror jeg aldrig, jeg bliver træt af!

Hvad er det næste, du vil kaste dig over derhjemme? Give mit badeværelse en makeover på budet og finde nyt tapet til børneværelserne.

Hvilke ”oversete” eller små bolig-Instagramprofiler følger du selv, som du synes fortjener lidt larm? @thewatertowerproject, @hemtrender og @emelie.sundberg.