© Airbnb

Oplev de bedste sider af Island

Med fantastisk havudsigt og en bolig, der strækker sig ud over 100 kvadratmeter, kan et ophold i Reykjavík kun blive en succes. Kom med indenfor i ugens udenlandske bolig.

19. juli 2016 af Mariah Leitisstein
© Airbnb

I stuen er der dækket op til husets kommende gæster, hvor lidt vin og en gæstebog er lagt frem. 

© Airbnb

En helt utrolig havudsigt

Ugens udenlandske bolig består af et stort soveværelse og et gæsteværelse. Derudover har boligen et stort køkken og spiseområde, der går i et med boligens imponerende stue. Herfra kan man nemlig nyde en havudsigt af særdeles sjælden karakter. Hvem kunne ikke godt tænke sig at nyde et glas køligt hvidvin med udsigt ud over det stille hav?

© Airbnb
© Airbnb

Lidt rå pynt på væggene

Indretningen kan sagtens være maskulin og feminin på en og samme tid. Find sjove figurer eller dyr, og hæng dem op på væggene som et kreativt alternativ til billedrammer og spejle. 

© Airbnb
© Airbnb

Lyskæder behøver ikke kun at blive brugt i løbet af julemåneden. Brug kæderne som hyggelig dekoration og erstatning til stearinlys i hele hjemmet, på altanen eller i haven. 

© Airbnb
© Airbnb
© Airbnb

Skal du et smut til Island?

Hvis du planlægger en lille rejse til Island og mangler et sted at bo, så kan du evt. leje dig ind i denne skønne bolig, som er til udlejning gennem Airbnb.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...