Sådan har Nicki og Malene skabt luksusbadeværelser med italienske detaljer

Med en stringent og stilsikker tråd er der særligt én ting, der går igen på Nickis og Malenes badeværelser. Kom med indenfor, og bliv inspireret de to velværerum

© Thomas Dahl

Ligesom resten af hjemmet kan badeværelset repræsentere din personlige stil og de ting, du har en forkærlighed for. Om det er stramme linjer, rene flader eller ekstravagante materialer.

Hjemme hos Nicki og Malene, der bor med sønnerne Matheo og Filippo, var der særligt én ting, der satte standarden for, hvordan deres to badeværelser skulle se ud – Nickis særlige forkærlighed til Italien.

© Thomas Dahl

PÅ BILLEDET Det stringente udtryk på badeværelset bliver blødt op med sennepsgule accenter og en lysegrå farve på elementerne, der er fra Laufen.

Selvom den italienske indflydelse ikke nødvendigvis er noget, der ved første øjekast er synligt på badeværelserne, kommer den til sin ret i detaljer som fliser, håndvaske og armaturer.

Sidstnævnte er nemlig fra serien Kartell by Laufen, der, som navnet antyder, er et samarbejde mellem den schweiziske producent af kvalitetstilbehør til badeværelset og det italienske brand, der er særlig kendt for sine karakteristiske designs med farverige farverige udtryk.

© Thomas Dahl

PÅ BILLEDET Den gennemsigtige skammel er fra designsamarbejdet mellem Laufen og Kartell. Den gule bagvæg bryder de store flader på det lille badeværelse og skaber blikfang.

"Jeg har altid været vild med Kartell by Laufen-serien, der er designet af Roberto Palomba, ligesom jeg har en forkærlighed for alt andet italiensk," forklarer Nicki om valget af håndvaske, toiletter og tilbehør til det lille badeværelse og det store badeværelse i forældreafdelingen.

Også de grå fliser på begge badeværelser er italiensk sten med det såkaldte reacting light, der reagerer på lysindfaldet og skaber spil i overfladen. Flisernes rektangulære form går igen overalt i indretningen af badeværelserne for at skabe en underspillet samhørighed.

© Thomas Dahl

PÅ BILLEDET Håndvasken er fremstillet i det stærke materiale SaphirKeramik, der gør det muligt at skabe en vask med tynde kanter, hvilket giver et elegant og større basin.

Det nybyggede hus på i alt 165 kvadratmeter har en ensidig taghælding for at give huset et arkitektonisk udtryk. Det ville parret gerne videreføre på badeværelserne, og det kommer derfor til udtryk i håndvaskenes lille hældning mod det skjulte afløb. En lille detalje med stor effekt.

© Thomas Dahl

PÅ BILLEDET Stilen og elementerne fra det mindre badeværelset er videreført til det store for at skabe en rød tråd gennem boligen.

På det store badeværelse er der god plads til både Nicki og Malene, der har hver deres vask. For ikke at havne i et helt hvidt i hvidt-badeværelse valgte de lysegrå elementer fra Laufen magen til det mindre badeværelse.

Den lysegrå farve giver et afdæmpet og varmt udtryk i rummet, mens de mørkeblå accenter på håndklæder og tilbehør giver et roligt farvespil. Det lange spejl er lavet efter præcise mål, så det udnytter hele rummets bredde.

© Thomas Dahl

PÅ BILLEDET Ligesom på det mindre badeværelse, har Nicki og Malene brudt de hvide flader med en farve bag toilettet – her er det en dyb blå, der går igen på resten af badeværelset.

På begge badeværelser har Nicki og Malene valgt lysegrå sæder til de væghængte toiletter fra Kartell by Laufen. Det strømlinede design passer godt ind i badeværelses moderne stil, og de milde kurver giver et organisk modspil til de stringente linjer.

--

I mere end 125 år har schweiziskeLaufen specialiseret sig i eksklusive badeværelser. Med mere end 10 forskellige, aktuelle designserier, der allesammen er udviklet med blik for præcision, kvalitet og bæredygtighed, finder du et bredt udvalg af håndvaske, toiletter, armaturer og andet tilbehør til badeværelset.