Sådan kan du forvandle dit hjem med tre nye vægfarver

Med et nyt år kommer også nye farver. Endda friske og klare af slagsen. Se her, hvordan du kan bruge tre farvenyheder i din indretning

© Beckers

Som det er, når året så småt går på hæld, ser en masse nye tendensfarver dagens lys. Over de sidste par år har farver for alvor erstattet de hvide vægge i vores hjem, og det er ingen undtagelse for 2021, hvor vi ser endnu flere smukke farver i indretningen.

Om du er til rolige omgivelser med naturlige referencer eller til sprælske universer med rigeligt for øjet at blive draget af, kan du med farver skabe helt unikke og personlige stemninger. Det er ingen undtagelse for Beckers tre nye farvefamilier for næste år, som du kan se her.

Grønne toner med landlige fornemmelser

Med inspiration fra selvforsyning og lokalt landbrug kommer vi fremover til at se mange flere naturlige toner og elementer i hjemmet, der skaber ro og tryghed.

© Beckers

Lad dig inspirere af enklere og mere simple tider, og find inspiration fra landlige omgivelser, der kan få roen til at sænke sig over hjemmet. Med en mild, lysegrøn nuance fra Beckers nye farvefamilie, Grounded Green, kan du give dit køkken eller dine stuer et roligt og spændende udtryk.

Hold indretningen monoton og interessant ved at give dine gamle loppefund nyt liv med maling i samme nuance som dine vægge.

© Beckers

Gå all in, og mal møbler og træpaneler i de samme nuancer for et opsigtsvækkende look, der får rummene til at omfavne dig. Tilføj kontraster med farver som violet og stråfarvet beige på møbler og boligtilbehør, og giv indretningen franske fornemmelser med patinerede vintagemøbler og tekstiler som naturligt linned.

Eklektiske og dramatiske farvekombinationer

Kombinationen af støvede toner og friske nuancer giver et storslået udtryk, der får et twist af boho med tekstiler i forskellige materialer.

© Beckers

Fremhæv din personlige stil med loppefund og personlige arvestykker med dybe toner og støvede kulører, der skaber underspillet drama. Med en base i afdæmpet askegrå fra farvefamilien Bold Blues fra Beckers kan du eksempelvis give dit soveværelse en varm base, der kan kombineres med farver som støvet rosa, gyldne toner og en dyb vinrød.

Blød de dybe og mørkere toner op med kontrastfarver som støvet rosa og okkergul, der giver et smukt og unikt farvespil.

© Beckers

Find inspiration fra 1700-tallets glamourøse gemakker, og gør det hyggeligt med ryatæpper og tekstiler som blød velour – i både ensfarvede nuancer og med mønstre som striber. Sammen med vintagefund som rammer og spejle i guld skaber du et særpræget og eklektisk udtryk.

Evigt solskin med friske nuancer

Den gule vægfarve har i år haft stor gennemslagkraft, hvor den ofte har følgeskab af en masse milde farver, der understøtter det livsglade udtryk.

© Beckers

Der er intet som lyse og friske farver, der kan give masser af energi til hjemmet og sindet. Skab en base med en mild gul som Beckers Stäpp, der emmer af glæde og energi, og klø på med farvestærke kontraster som mat pudderrosa, pistaciegrøn og detaljer i klar rød. Det giver en harmonisk og afslappet stil, hvor farverne for alvor kommer til sin ret.

Selvom der er mange farver, skaber de milde toner et harmonisk udtryk, hvor der er rig mulighed for afslapning.

© Beckers

Mix farverne med mønstre som blomsterprint, prikker og striber med røde og blå detaljer, og gå efter småmøbler i kolde metaller som sølv og krom med blanke overflader i glas eller med spejleffekt. Og glem ikke masser af friske, farverige blomster for at sætte prikken over i'et.