Bliv sommerhusejer ved vestkysten

© shutterstock

Sommerhus er en fantastisk måde at holde ferie på, uanset hvor I Danmark det er. Sommerhusene ligger som regel langt fra byens stress og jag og har til formål at bringe dig tættere på den danske natur ved kysterne, hederne eller skoven. Her kan du mærke roen sænke sig og pulsen falde, og du kan få en tiltrængt pause væk fra hverdagen. Lyder det ikke tiltalende? Forestil dig at kunne gøre det, lige når du har lyst.

Køb et sommerhus til udlejning

Det er blevet ganske populært at købe sommerhuse de seneste par år, takket være rejsebegrænsninger under corona og underholdningsprogrammer, som Sommerdrømme, Nybyggerne med sommerhus og Linde på Langeland. Og selvom det kan virke som et stort, dyrt og overskueligt projekt, så er det ganske simpelt med vestjyske Esmark.

Her kan du nemlig købe sommerhuse til udlejning, som du selv kan booke til ferie i de uger, du har lyst til, og så kan Esmark sørge for at udleje sommerhuset i de resterende uger. Nu tænker du måske: Kan det overhovedet betale sig økonomisk? Og svaret er ja, da udlejningsperioden er blevet udvidet, og loftet for den skattefri indkomst på udlejning via bureau er hævet.

Kan du lide at have arbejdshandskerne på?

Som sommerhusejer har du et perfekt tilflugtssted i rolige omgivelser, hvor du kan tilbringe en eller flere af dine ferier om året samt en masse weekender. Men du skal selvfølgelig også være opmærksom på, at det kræver, at du tager arbejdshandskerne på i ny og næ.

Det er en fordel at bo i nærheden af sommerhuset, blandt andet fordi du som ejer selv skal sørge for at vedligeholde og istandsætte sommerhuset efter feriegæsternes krav og ønsker. Men er du typen, der godt kan lide at male, indrette hus, ordne have eller andet, så er en arbejdsweekend intet problem — måske er det endda en del af charmen for dig?

Skønne lokationer i det vestjyske

Den jyske vestkyst strækker sig over 700 kilometer fra det nordlige Skagen til den tyske grænse – så hvilke sommerhusområder taler vi egentlig om? Nogle af de mest populære sommerhusområder er Blåvand, Bork Havn og Henne Strand, men også Rømø, Fanø og Søndervig tiltrækker mange danske og tyske turister. Er du og din familie nogle vandhunde, der helst gerne skal have en vild vandrutsjebane og andre sjove vandaktiviteter, så er den nyligt åbnede Lalandia i Søndervig en oplagt feriedestination for jer.

Få gratis rådgivning til dit sommerhuskøb

Er du i tvivl om, hvorvidt sommerhuskøb er noget for dig? Så kan du få gratis rådgivning af Esmark, inden du træffer en beslutning. Her kan du blive klogere på beliggenhed, udlejningspotentiale, vedligeholdelse og meget mere. Vil du hellere nyde et sommerhus ved Vesterhavet uden det store arbejde, så kan du hos Esmark også bare leje sommerhusene.