Elsker du makeovers? Så må du ikke misse nyt dansk boligprogram på Youtube

Har du for længst set alle tilgængelige afsnit af Nybyggerne, I bolig til halsen og Sommerdrømme? Så er her med garanti et boligprogram, som er helt nyt for dig.

© Landfolk

Har du "gennemført" alle dine yndlings boligprogrammer, eller går du (også) og venter på, at et nyt afsnit lander?

Byt tomhed og ventetid ud med et nyt forvandlingsprogram, som netop er landet på Youtube – et sted, hvor vi ikke før har opsøgt den slags underholdning, men er glade for, at vi gjorde det!

Programmet har fået navnet "Sommerhusforvandlinger" og er skabt af sommerhus-udlejningsfirmaet Landfolk og futon- og sengebrand Karup Design.

LÆS OGSÅ De bedste boligprogrammer, du skal binge

Boligprogrammer
© Landfolk

I 'Sommerhusforvandlinger' følger vi to hold indretningsnørder, som på tre dage skal give hver deres sommerhus en makeover, som de skal overraske ejerne med.

På hold 1 svinger ophavskvinden til de snoede lys Johanne Kohlmetz og stylist Sussie Frank, der er blevet "kendt" for sin lyserøde trappe, pensel og taktstok.

Hold 2 består af Louise Holmskov, som deltog i allerførste sæson af Nybyggerne og boligstylist Nicola Kragh Riis, som står bag Nico Studio.

Præmissen for forvandlingerne er, at de ikke skal involvere større renoveringer og gøres for få midler. Det betyder en masse genbrug og gør det selv-idéer.

Eneste KÆMPE MINUS er, at der kun er to afsnit! Indtil videre, håber vi.

For det er et genialt godt program.

Se de to programmer herunder:

Afsnit 1 af 'Sommerhusforvandlinger':

Afsnit 2 af 'Sommerhusforvandlinger':