Tag en pause fra hverdagen: Charmerende ferieparadis for hele familien

Kom tæt på naturen i skønne ferieboliger, der danner rammen om en aktiv ferie, hvor der er plads til hele familien - lige her i Danmark.

© Landal GreenParks

Hvem drømmer ikke om idyllisk sommerhusstemning tæt på naturen som rammen om den næste familieferie? Du behøver ikke rejse langt væk for at finde netop dét. Lige her i Danmark findes der skønne ferieparker, hvor du kan rykke direkte ind i afslappet luksus og nyde lækker mad og masser af spændende aktiviteter - så ferien med familien virkelig føles som ferie.

Familieferie tæt på naturen

Ved Gjern Bakker tæt ved Silkeborg ligger ferieparken Landal Søhøjlandet, hvor du kan indlogere familien i charmerende sortmalede træhuse.

Dér kan du sammen med familien komme helt ned i tempo - og du har naturen helt tæt på, som indbyder til masser af spændende outdoor-aktiviteter.

© Landal GreenParks

Hyggelig sommerhusstil i Landal Søhøjlandet - hvor ferieboligerne er holdt i lys, skandinavisk stil og har alle de moderne bekvemmeligheder, der gør, at ferien føles som ferie. Du kan gøre ferien ekstra afslappende ved fx at tilvælge morgenmadspakker og ankomme til opredte senge.

Sjove aktiviteter for børn og voksne

Ferien er en oplagt mulighed for at lave ting sammen med familien - så I kan være aktive sammen og vende hjem fra ferien med en masse gode minder.

Hvad med en tur på mountainbike? Lige udenfor ferieparken Landal Søhøjlandet er der mountainbike-spor, og der er udlejning af cykler og udstyr på stedet, så du nemt kan komme i gang uden selv at skulle slæbe en masse udstyr med på ferien.

Mountainbike er en sjov outdoor-aktivitet, som alle kan være med til, og hvor I får set den unikke natur og spændende dyreliv helt tæt på.

Hvis vejret ikke lige er med Jer på ferien, kan I også nyde dagen i ferieparkens tropiske badeland, hvor der både er sjove aktiviteter for børnene - og plads til afslapning med spa og sauna for de voksne.

© Landal GreenParks

Kvalitetstid med familien

Hvis du er ved at planlægge din næste familieferie, så tænk over en ramme, der gør, at både børn og voksne synes, det føles som ferie.

Måske kan mange forældre nikke genkendende til, at hvis børnene er glade, er forældrene det også. Så find en feriepark, hvor der er masser af spændende aktiviteter for børnene, og gå efter et feriehus med god plads til alle, hyggelige fællesområder og mulighed for at slappe af udendørs på terrassen, hvis vejret er til det.

Fælles for ferieboligerne i Landal GreenParks er, at de ligger i naturskønne områder, hvor du er tæt på naturen og kan slappe af og nyde udsigten til skov eller vand.

Når du har haft en aktiv dag med familien i naturen og eller med de spændende aktiviteter, ferieparken har at byde på, kan det være rart at trække sig tilbage i feriehuset og nyde roen.

© Landal GreenParks

Der er god plads til hele familien i de lyse feriehuse i Landal Søhøjlandet, der indbyder til hyggeligt samvær med hele familien. Hvis i ikke gider lave mad i ferien, kan i spise på restauranten i ferieparken, hvor menuen er familievenlig og varerer alt efter sæsonen. Eller snup pizzaer med hjem fra Landal Søhøjlandets eget pizzaria. Læs mere om de mange muligheder for at gøre ferien endnu mere afslappende på Landal.dk.

Det kan du også opleve på ferien

Hvis I får lyst til udflugter i løbet af jeres ferie, er Landal Søhøjlandet også et godt udgangspunkt. Tæt på ferieparken finder I nemlig mange spændende attraktioner.

Søerne ved Silkeborg Sejl med den gamle hjuldamper 'Hjejlen', der er verdens ældste kulfyrede hjuldamper eller tag på kanotur på søerne ved Silkeborg. Der er masser af muligheder for at nyde den smukke natur ved Silkeborg Søerne.

Himmelbjerget
Et dansk ikon, der bare skal opleves. Himmelbjerget er et 147 meter højt bjerg mellem Ry og Silkeborg. På toppen venter der Jer en fantastisk udsigt - især hvis I tager trapperne op i det 25 meter højt tårn, der blev bygget i 1875.

Aarhus
Blot 40 km væk fra Landal Søhøjlandet har du masser af shopping og skønne kulturelle oplevelser. Aarhus er Danmarks andenstørste by og er kendt for sine mange butikker og hyggelige cafeliv. Også det udendørs museum 'Den gamle By' og kunstmuseet ARoS er bestemt et besøg værd.

© Landal GreenParks

Bliv inspireret til din næste ferie hos Landal GreenParks her - du finder blandt andet de populære ferieparker Landal Rønbjerg, Landal Søhøjlandet, Landal Seawest, Landal Grønhøj Strand og Landal Ebeltoft, der er den perfekte ramme for en aktiv ferie med hele familien. Læs mere på Landal.dk.