Ugens instagrammer: @carlasofiemolge

Ugens instagrammer er boligstylisten Carla Sofie, som har skabt et minimalistisk og personligt hjem med et miks af nyt og gammelt. Kom inden for i hendes fine lejlighed her.

© Carla Sofie Molge

Mød Carla Sofie Molge

25-årige Carla Sofie bor i en lejlighed i Aalborg på 74 kvadratmeter sammen med sin kæreste, Jonas. Hun er uddannet finansøkonom, men har sluppet faget og i stedet valgt boligindretning som levevej. I dag ejer og driver hun derfor bloggen og indretningsfirmaet Molge Decor, hvor hun både arbejder med privat- og erhvervsmæssig indretning.

”Mit arbejde er min hobby. Jeg startede min blog op molgedecor.dk tilbage i februar måned. Det er en blog boligentusiaster med interesse for boligindretning, hvor jeg deler ud af mine erfaringer, ideer og tanker omkring boligindretning, trends og tendenser, samt engagere mine læsere til at skabe deres egen personlige stil, hvor alting ikke nødvendigvis behøver at være perfekt eller for den sags skyld koste en formue.”

Som ugens instagrammer har Carla Sofie fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© Carla Sofie Molge
© Carla Sofie Molge

Indretningsstil med et miks af nyt og gammelt

Carla Sofie beskriver sin indretningsstil som et godt miks af nyt og gammelt. Hendes stil er præget af det nordiske udtryk med afdæmpede og kolde nuancer, som er med til at skabe en rolig atmosfære i hjemmet.

”Jeg kan ikke få ro, hvis der indgår for mange farver i indretningen og de farverige genstande ender altid med at blive skiftet ud igen. Derfor indgår der kun farver i vores indretning i form af en støvet grøn vægfarve i soveværelset og skønne grønne planter. Dette gør også, at vi begge bedre kan slappe af, når vi er hjemme fra en ellers stresset hverdag med arbejde.”

© Carla Sofie Molge
© Carla Sofie Molge

Vild med loppefund og personlig indretning

For at skabe kant og personlighed i hjemmet krydrer Carla Sofie den minimalistiske stil med loppefund, industrielt design og gør det selv-projekter. Hun er stor tilhænger af loppefund og arvestykker, da de er med til at skabe en personlig stil og er geniale til at bryde med de rene linjer.

”Jeg nyder at stå tidligt op i weekenderne og tage ud på de forskellige bagagerumsmarkeder eller loppemarkeder og kigge. For mig behøves det ikke være en kendt designer eller kunster, der står bag tingene jeg køber. Så længe tingene har sjæl og kan gøre noget spændende i forhold til det ny produceret interiør og møbler jeg har i hjemmet.”

Hun går meget op i at finde en balancegang mellem de nye trends og det hun i forvejen har af møbler og interiør. For hende er det vigtigt, at man er bevidst om sin egen stil, og ikke kun går efter, hvad der hitter lige nu.

”Det er vigtigt at skabe sin egen personlige stil og ikke blot efterligne andre eller kun købe ny produceret ting til hjemmet. For mig er det vigtigt at blande nyt og gammelt, således man også har møbler og interiør med sjæl og historie. Dermed får man heller ikke en stil som alle andre.”

© Carla Sofie Molge
© Carla Sofie Molge

Grønne planter pryder indretningen

Planter har en helt særlig plads i Carla Sofies hjerte, hvilket er tydeligt at se gennem hendes Instagram-billeder, hvor grønne planter af forskellig art pryder indretningen. Hun mener, at panter i boligindretningen er med til at skabe liv, luft og hygge.

”Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker planter, så smukke grønne beboere har en helt særlig plads i mit hjerte. De er med til at skabe liv og en god atmosfære og så de helt ideelle til at løfte dominerende og tunge farvesammensætninger :-) Der er mange måder at bruge det grønne på – afhængigt af rummenes brug, størrelse, lys osv. Du kan lave stilleben med mange forskellige krukker, bruge dem fritstående i rummet eller have dem hængende fra loftet. Prøv dig frem.. Kun fantasien sætter grænser!”

© Carla Sofie Molge
© Carla Sofie Molge

Åbent køkken-alrum med spiseplads og stue

Lejlighedens køkken-alrum, der er åben i forbindelse med både spiseplads og stue, er Carla Sofies yndlingsrum. Her opholder parret sig ofte, og Carla Sofie har derfor gjort en ekstra indsats for at gøre rummet hyggeligt.

”Et åbent køkken-alrum ser man efterhånden sjælendt i ældre lejede lejligheder, så det var bestemt en af tingene, som vi faldt for. Vi opholder os mest her, hvorfor det har været vigtigt for mig, at det er hyggeligt, selvom rummet virker stort og åbent. For at tilføje rummet noget hygge har jeg malet den ene væg en anden farve, købt en flot stor flyde sofa i velour, brugt tekstiler såsom velour og hør, fundet en gammel rund marmorplade til spisebord og tilføjet en lækker daybed i et afslappet og tilfældigt look.”

© Carla Sofie Molge
© Carla Sofie Molge

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Carla Sofie på Instagram.

© Carla Sofie Molge
© Carla Sofie Molge

HÅNDPLUKKET TIL DIG