Ugens Instagrammer: @katrineibsgaard

Ugens instagrammer er i denne uge Katrine Ibsgaard, der bor i en lejlighed på kun 39 kvm sammen med både kæreste og hund. Hun elsker at præge indretningen skandinavisk med et tvist af noget sydlandsk/safari.

© @katrineibsgaard

Katrine Ibsgaard

Katrine er 26 år gammel og bor i Mårslet - en lille hyggelig by lidt syd for Århus - sammen med sin kæreste og deres hund.

Deres lejlighed er på 39 kvm og indrettet med fokus på rummelighed og lyse farver. Katrine har en passion for den skandinaviske stil, men med et lidt mere anderledes twist af noget sydlandsk/safari.

Som ugens instagrammer får Katrine overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer sidst i artiklen.

© @katrineibsgaard
© @katrineibsgaard

Instagram udviklede en passion for fotografering

Katrine har haft sin instagramprofil i omkring 5 år, hvor hun hoppede med på billed-dillen. Interessen for fotografering udviklede sig i løbet af årene og med tiden blev det en hobby i sig selv.

Katrines instagram-profil er blevet til en passioneret hobby, som hun elsker at vedligeholde og opdatere.

Katrine er udannet indretningskonsulent og det er bl.a. her hun får meget af sin inspiration fra.

“Jeg får min inspiration via den branche jeg er havnet i. Det er mit job at følge med i, hvad der rør sig indenfor bolig. Min primære inspirationskilde er helt klart Instagram.”

© @katrineibsgaard
© @katrineibsgaard

Store rum og naturligt lys

“Jeg holder af store rum og lys, hvilket er en udfordring i sådan en lille lejlighed, men jeg har stadig formået at få det indrettet efter mine behov.”

På 39 kvm kan det være svært at få plads til alt, hvad man kunne ønske sig, men Katrine har gjort sit bedste for at indrette sit hjem, præcis som hun ønsker det.

“Først og fremmest har jeg kogt alt helt ind til benet. Der er ikke noget i min lejlighed, som jeg ikke enten bruger hver dag eller som ikke er en fryd for mit øje.”

Det handler om at prioritere, eksempelvis har Katrine stort set ingen opbevaringsmøbler udover hendes køkken, hvilket gør hendes indretningsstil meget enkel, let og luftig.

© @katrineibsgaard

Skandinavisk indretning med et snært af safari

Katrine elsker lyse farver men lægger også stor værdi i evnen til, at få bragt varme og hygge ind i hjemmet. “Varmen henter jeg i de forskellige træsorter og jordfarver og hyggen via personlige genstande såsom souveniers og hjemmelavede sager.”

En anderledes indretningsstil sniger sig dog ind mellem Katrines flotte hvide og lette møbler.

“Lige nu er min indretning skandinavisk med et tvist af noget sydlandsk/safari - jeg vil gerne bevæge mig endnu mere over i sidstnævnte. ”

Trenden med sivkurve, bast og flet er Katrine nemlig hoppet i med begge ben. Det er bl.a. noget af det hun bruger til at tilføje safari-looket til hjemmet, grundet deres back to basic/sydlandske effekt.

“Mit seneste køb til min bolig er faktisk en lækker Infinity bag i canvas fra Stolbjerg Copenhagen, som har fået plads i soveværelset”.

© @katrineibsgaard
© @katrineibsgaard

Forandring fryder

Katrine elsker at lave om og flytte rundt. “En gang hveranden måned, cirka, bliver jeg rastløs omkring indretningen. Ikke nødvendigvis pga selve interiøret, men mere placeringen. Så tager jeg alt ud af rummet og starter forfra.”

Du behøver ikke altid købe nye ting for at ændre udseenet eller stemningen i dit hjem. Flyt rundt og sorter i dine ting, for at skabe et anderledes udtryk. Nogle gange kan det dog være spændende, at gå en helt ny vej.

“Et par gange om året får lejligheden den helt store tur, hvor jeg eksempelvis skifter farvetema eller endda skifter helt stil. Så sælger jeg ud af sagerne og køber nyt.”

© @katrineibsgaard
© @katrineibsgaard

Plantetrenden har haft et godt tag i Katrine i en periode, nu er det dog på tide at løsrive sig, mener hun. Hun har dog stadig et par planter, hun ikke nænner at vinke farvel til.

Til de resterende planter er Katrine meget glad for krukker og potteskjulere. “De har jo egenlig bare en kedelig praktisk funktion - hvorfor ikke pifte det lidt op med noget patina, farve eller utraditionelle former.”

Beni Ouarain berber tæppe-trenden rør heller ikke Katrine, i stedet går hun og fifler med tanken om at anskaffe sig et ægte tæppe i brune og rødlige nuancer med frynser.

© @katrineibsgaard
© @katrineibsgaard

Farver er en stor inspirationskilde

Katrine elsker farver lige så meget som hun elsker natuligt lys. “Jeg kan hurtigt blive revet med og blive inspireret og jeg kan forelske mig hovedkulds i en bestemt farve på nul komma dut.”

Forskellige farver pryder også lejligheden, men fælles for dem alle er, at de går perfekt hånd i hånd med hinanden i den smukke stil Katrine lægger for dagen.

“Ofte er det blot ét billede, hvor en smuk farve indgår, jeg tilfældigt falder over på Instagram og så må jeg bare eje, noget, med den farve.”

© @katrineibsgaard

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os.

Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk, at du også kan følge både Bolig Magasinet og Katrine på Instagram.