Ugens instagrammer: @tineliving

Skøn lejlighed med personlige DIY-løsninger, genbrugsfund og naturlige elementer. Få et indblik i Tine René Mikkelsens dejlige hjem, som er denne uges instagrammer.

© @tineliving

Tine René Mikkelsen

Tine er 21 år gammel og læser psykologi på Syddansk Universitet i Odense, hvor hun netop er blevet færdig med sin bachelor. Hun bor i en toværelseslejlighed på 59 kvadratmeter i Roskilde sammen med sin forlovede Jack, og deres skønne labrador, Ziga. De bor i udkanten af byens centrum tæt på havnen og skoven.

Tine er et stort naturmenneske, og hun elsker at trække stikket ud med lange gåture i skoven og på stranden. Kombinationen mellem natur og by passer hende derfor perfekt.

Som ugens instagrammer har Tine fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @tineliving
© @tineliving

Personlig og nordisk indretning med naturlige elementer

Tine er vild med boligindretning, og hun elsker at indrette og prøve ting af i deres hyggelige lejlighed i Roskilde. Siden de flyttede ind i december 2015 har lejligheden haft mange looks, og Tine er stadig i gang med at finde den helt rigtige stil i deres hjem og den røde tråd i indretningen.

“Det er altid svært at sætte ord på ens egen stil, men jeg vil beskrive min indretnings stil som lys og nordisk, med naturen og det grønne som en gennemgående tendens, samt personlige møbler og loppefund. Nogen af de gennemgående ’tendenser’ må siges at være genbrugs- og loppefund og ting og sager jeg har fundet hos min farfar og planter. Jeg elsker planter i indretningen! De giver et godt modspil til de ’rene’ og lige linjer.”

© @tineliving
© @tineliving

Vild med danske designklassikere

Tine erkender at det kan være en udfordring at få råd til designklassikere, når man er på SU. Hendes indretning prydes dog stadig med et par klassiske danske designfund, som er fundet brugte, og som derfor er mere SU venlige.

“Jeg har også fået øjnene op for de danske designklassikere. Dog kan det være svært at få råd til alle de ting man går og drømmer om, når man er på SU, hvilket også sætter sit præg på indretningen, da man er tvunget til at finde nogen kreative løsninger på hvad man så vil have. Men så er det jo godt at man kan finde de dyre designklassikere brugte, til en lidt billigere penge.“

© @tineliving
© @tineliving

Boligindretning med masser af DIYs

Tine giver sig ofte i kast med både små og store gør det selv-projekter, som hun får hjælp til af hendes kæreste, far eller farfar. Hun elsker når tingene har en historie eller speciel betydning, da det skaber personlighed i hjemmet.

“For ikke så længe siden fandt jeg en super smuk Søholm lampe på et loppemarked til 45 kr., fordi lampeudtaget og ledningen var gået i stykker. Det fiksede vi sammen og nu står den på mit natbord – en træstub, der stammer fra mine svigerforældres have, som min farfar hjalp mig med at slibe og pudse. Den lille træstub der står ved siden af sofabordet har min farfar også lavet til mig. Det er dejligt at kunne mindes de hyggelige timer man har brugt når man senere hen bruger møblet.”

“Sådan er det også med vores plankebord og vores palleseng som Jack har lavet. Derudover har jeg selv syet alle mine puder (med hjælp fra min mormor), lavet et vægophæng af en Wiinblad platte, og nogen af billederne i mine billedvægge er fx gavepapir eller udklip fra diverse modeblade.”

© @tineliving
© @tineliving

Planter i indretningen

Tine er tilhænger af planter i indretningen, og hun er især glad for sin Monstera, der står i soveværelset. Hun elsker dens vilde og unikke udtryk, der skaber en kontrast til de stilrene linjer.

“Det gode ved planter er, at de kan anvendes alle steder. I billedvægge eller hængende ned fra lofter, som store gulvplanter der er med til at skabe højde og dynamik, som potter stående i et stilleben eller som grene stående i en vase. Det er kun fantasien der sætter grænser.”

© @tineliving
© @tineliving

Tip: Sammensæt din stil ud fra dine behov

Jeg syntes man skal gøre op med sig selv og føle efter hvad det er der gør en glad og så tilstræbe det. Jeg er f.eks. helt vild med minimalistiske stil, men jeg har for mange nipsgenstande der har betydning for mig til at jeg kan have sådan en stil. Samtidig har jeg det også bedst når der ikke er for mange ting der forstyrrer øjet og derfor har jeg sammensat min egen stil ud fra mine behov. Så mit bedste råd må være at indrette med personlige genstande der giver ens hjem karakter, og så er det aldrig en dårlig ide at indrette med planter da de for mig skaber et roligt miljø.”

© @tineliving
© @tineliving

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Tine på Instagram.

HÅNDPLUKKET TIL DIG