© @trineroed

Ugens instagrammer: @trineroed

Ugens instagrammer er i denne uge Trine, som bor i et skønt hus på 145 kvadratmeter, hvor den enkle og nordiske stil pryder indretningen.

29. juli 2017 af Malene Mandrup

Mød Trine Rødsgaard

Trine bor i et skønt 145 kvadratmeter stort hus i Assentoft, en lille by udenfor Randers, sammen med sin mand og sine to drenge. Hun er 40 år og arbejder som visuel merchandiser.

Trine elsker boligindretning og visualisering af trends og stil, og så er hun fabelagtigt til at tage billeder af sit dejlige hjem, der emmer af enkel og nordisk indretning.

Som ugens instagrammer har Trine fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @trineroed
© @trineroed

Nordisk indretningsstil med træ og planter

Trine beskriver sin indretningsstil som nordisk og enkel mikset med naturlige elementer og grønne planter. Især de nordiske farver er en favorit i Trines hjem – alt fra sort, hvid og grå og i enkelte tilfælde et strejf af lyserød. De rene linjer og enkle design i huset komplimenterer den nordiske farvepalette særdeles godt. 

© @trineroed
© @trineroed

Vild med forandring i indretningen

Trine har mange gode idéer til indretningen og elsker at give sig i kast med nye projekter. Det gælder alt fra at lave en kalkvæg i soveværelset, til mindre projekter som omrokering af møbler og andet nips.

”Alt lige fra små til store forandringer. Det gør jeg næsten dagligt (lidt for ofte syntes familien). I hverdagen er det små omrokeringer og i weekenden, er det så lidt større ting der lige skal have en ny placering. Jeg kan simpelthen ikke lade være og ser hele tiden nye muligheder.”

© @trineroed
© @trineroed

Bruger planter til at skabe spil

Som man kan se på Trines smukke instagram-billeder er hendes hjem fyldt med grønne planter. Hun bruger planterne til at bryde det ensfarvede look og skabe liv og varme i hjemmet. Eukalyptus planten og sølvtræ er hendes yndlingsplanter, og kan næsten altid findes i hendes hjem.

”Eukalyptus er både fin i vaser eller opstammet i en kurv - og så giver den sådan en frisk duft. Sølvtræet er enkelt, men super dekorativt.”

© @trineroed
© @trineroed

Trines tips til at friske hjemmet op

”Jeg er rigtig glad for friske blomster og grønne planter - det giver lidt farver, og så er det altid skønt, at komme hjem til duften af årstidens blomster. Et godt trick til hurtigt, at ændre udtryk og stil i hjemmet, er at skifte posters og puder ud. Det gør jeg ofte, og man føler næsten man har fået et helt nyt rum.”

© @trineroed
© @trineroed

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Trine på Instagram. 

© @trineroed
© @trineroed

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste