"Vi er vilde med forandringer – jeg tror aldrig, at vi stopper med at forandre vores hjem"

Ugens Instagrammer, Anne, elsker at lave om i sit fine, selvbyggede træhus.

Anne på 37 år, bor i et rødt træhus på 180 kvadratmeter, nær Sønderborg, med sin mand og to drenge. Anne har webshoppen Designdreams.dk og elsker design. Hendes mand arbejder også i designbranchen, hvilket til tider leder til diskussioner derhjemme.
Deres røde træhus, har de selv bygget tilbage i 2005. Siden det er blevet færdigt, er der blevet lavet meget om, og de er stadig i gang med det sidste finish.

Hvordan endte du på Instagram?

Jeg har benyttet Instagram stort set fra dag et, men i starten var det familiebilleder, der fyldte min private profil. Dog åbnede jeg op for alle, da jeg startede Designdreams.dk, og mange af de tidligere billeder blev kasseret. Jeg åbnede op for, at folk kunne se, hvordan vi vælger at indrette os. Jeg har dog fra første dag fulgt rigtig mange forskellige inspirationsprofiler.
Jeg nyder at dele ud af vores hjem, og jeg nyder at følge med i den digitale verden, som Instagram, Pinterest og blogs. Dog er jeg stadig storforbruger af diverse boligmagasiner.

Beskriv din bolig- og indretningsstil.

Dem, der følger med hos mig, er vist ikke i tvivl om, at jeg elsker træ og ofte bruger træet til at lave møbler. Eksempelvis er vores smukke reol, der omkranser vores franske døre, lavet af Dinesen gulvplanker, og vores sofabord er lavet af en kæmpe bjælke.

Har du nogle tips eller tricks, som du kan dele med vores læsere?

Mit bedste råd til andre er aldrig at gå ned på opbevaringsplads. Sørg altid for at have nok skabe og skuffer.

Hvor ofte laver du om derhjemme?

Jeg køber ofte nye ting til hjemmet som puder, vaser mm. Jeg forelsker mig ganske enkelt i de produkter, jeg har på webshoppen og må derfor eje dem selv. Mit næste større køb bliver en ny sofa, da vores har udtjent sin værnepligt. Jeg kan dog ikke helt finde ud af, hvilken en det skal være, så indtil da må jeg surfe rundt på Instagram for inspiration.

Hvad er dit næste projekt?

Næste drøm er at give vores lille, mørke køkken en makeover - det skal der dog lige spares op til først. Men der er altid plads til mindre projekter undervejs. Eksempelvis skal vi have lavet vores kontor om til spillerum til drengene. Vi er vilde med forandringer, og jeg tror aldrig, at vi stopper med at forandre vores hjem, hvilket sker i takt med, at vores stil ændrer sig.

Laver du DIY’s?

Jeg selv er ikke den store udfører af DIY-projekter, men jeg har en mand, der er rigtig dygtig til at opfylde mine ønsker. Både min mand og jeg kan godt lide at tænke ud af boksen, vi bruger fx 'FUWL Cage' fra Menu som sengebord, en bjælke som sofabord osv. Hverken min mand eller jeg vil bo som alle andre, og derfor forsøger vi os med andre alternativer - hvilket dog også kan gå helt galt. For kort tid siden forsøgte vi os med Kevi kontorstole som spisestuestole. Det var bare på ingen måde vellykket, og derfor fik vi hurtig skiftet dem ud igen.

I skrivende stund er min mand i færd med at lave os en ny sengeramme af nogle af de ekstra planker, vi har, fra da vi lagde nye gulve på første salen.

Er der altid lige så flot i dit hjem, som det ser ud til på Instagram?

Vi roder naturligvis herhjemme lige som de fleste andre, men vi sørger altid for at rydde huset op, inden vi smider os i sofaen om aftenen. Jeg kan ganske enkelt ikke slappe af i rod. Skabe og skufferne er dog en rigtig god hjælp, da de kan indeholde rigtig meget og med opbevaring nok, kan man hurtigt skabe sig et overblik.

Har du et bestemt tip til hvordan du anvender planter i indretningen?

Jeg har desværre ikke særlig grønne fingre og derfor bliver der ofte skiftet ud af husets planter, da de ganske enkelt dør for mig. Men jeg har som regel altid afskårne blomster stående fremme forskellige steder i huset, da jeg synes det giver liv til de ellers hvide rum.

Hvad tænker du over, når du vælger farver til dit hjem?

Vi bruger rigtig meget træ i vores indretning, da det giver en varme til hjemmet, som de fleste farver ikke kan hamle op med. Jeg trives bedst i et lyst hjem med masser af naturligt lysindfald.

Hvilke profiler på Instagram bliver du inspireret af?

Blandt mine favoriter er @vittvittvitt, @nr13b, @sannes_uni, @andersenjeanne.

© Wallo

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Anne på Instagram.