10 minidrivhuse du selv kan lave eller købe for en slik

Få et sødt lille drivhus til altanen eller terrassen lavet af gamle vinduer eller købt i Ikea. Find mange nemme DIY drivhuse her.

Socker - minidrivhus Ikea
© IKEA

1. Minidrivhus til gavlen

Her kan du finde en enkel DIY til at lave et lille lavt minidrivhus, der kan læne op ad husgavlen. Find den hos hometalk.com

Terrarium til Kaktusser af Ikea Socker

2. Ikea Socker drivhus

Ikea har et par lettilgængelige minidrivhuse i deres katalog. Målene er 45 x 22 xx 35 cm. Her bliver det brugt som en slags terrarium til kaktusser. Det kan dog også sagtens bruges i vindueskarmen til krydderurter f.eks. Find der her.

3. Lille terrarium til urter

Du kan jo selvfølgelig også surfe rundt på nettet og lede efter "small greenhouses" ude i den store verden. Det gjorde bloggeren, der fandt det lille søde og romantiske minidrivhus herunder. Det kostede 29 dollars i en amerikansk butik.

4. Lille kassedrivhus

Er du ikke til kunstig patina, så kan du også selv skrue et lille kassedrivhus sammen af et gammelt vindue og noget forhåndenværende træ

Find yderligere 10 DIYmini-drivhuse her.

5. Designet minidrivhus

Der findes også designere, der forsøger sig i genren. Her er det Design House Stockholm, der har kreeret et minidrivhus. Læs mere om det her.

6. Drivhusskab fra Ikea

Ikea fører også et drivhusskab til kroner 799. Det hedder på Ikea-sprog, Hindö. Find dether.

7. Minidrivhus med myggenet

Måske har dine planter det varmt og fugtigt nok. Måske handler drivhusprojektet mere om at holde insekterne væk fra planterne. Den slags modeller er der også nogle der DIY'er derude. Ss mere om drivhuset med myggenyet her.

8. Højbed med glastag

Man kan jo også bare sætte et overbygning af glas oven på plantekassen eller højbedet som på billedet nedenunder. Læs mere om højbedsdrivhuset her.

9. Gamle-vinduer-drivhus

Eller lav et simpelt DIY drivhus ved at skrue gamle vinduer fra containerne, der står rundt omkring på gaderne, sammen. Så enkelt kan det gøres. Læs mere her.

10. Romantisk minidrivhus

Eller lav et lille romantisk drivhus med statuetter og patina. Se mere her.