10 smarte hæklerier, du skal lave til badeværelset

Der er ikke det problem, du ikke kan hækle dig ud af.

Svaret på mange af de problemer, der opstår et sted mellem tandbørste og håndvask kan du få løsningen på her.

Du kan blandt andet mindske miljøbelastningen, når du bruger vatrundeller ved at finde din hæklenål frem. Du kan også finde den perfekte opbevaring til hårbørste og andre småting, du bruger hele tiden. Og så kan du måske endda være så heldig at lokke de små i bad, selvom de havde tænkt, at det var iPad-tid, med sjove vaskehandsker med dyremotiv.

God fornøjelse!

Ekstra opbevaring

Opbevaring kan man sjældent få for meget af og derfor er denne idé genial til alle de små, løse genstande man tit har stående fremme på badeværelset. Det kan nemt kommet til at se rodet ud og det kan du undgå på denne måde.

Større opbevaring

En anden opbevaringsløsning er disse lidt større kurve. De er gode til større ting, som hårtørrer, glattejern, hårdpray osv.

Små lommer

Hækl fine lommer, så du kan udnytter pladsen på et lille badeværelse. Her kan du opbevare det, du bruger mest uden at det roder.

Vaskeklude

Lav dine egne vaskeklude, som du kan genbruge. De er geniale til at vaske ansigtet og fjerne makeup med. Lav dem i de smukke farver, som vil passe til dit badeværelse.

Kurvesæt

Lav et fint kurvesæt som dette, som du kan bruge til at udstille de ting, som alligevel skal stå fremme på badeværelset. Det er lidt mere dekorativt end bare at stable sine håndklæder - det skaber hygge.

Badetid

Gør badetiden ekstra sjov for de små med fine vaskeklude i søde motiver.

Skrubbehandske

Lav din egen bløde blomster-skrubbehandske. Den er mild, blød og kan vaskes og genbruges. Smart!

Små gæstehåndklæder

Vil du skabe hotelstemning på badeværelset, er små gæstehåndklæder en oplagt idé. Der er noget luksuriøst over at få sit eget lille håndklæde.

Håndklæde

Lav dine egne håndklæder til badeværelset, med flotte mønstre.

Bademåtte

Hækl en blød og lækker bademåtte, så du kan fødderne varme efter badet.