11 fine puder, du kan hækle til sofaen

Er du til det feminine, skandinaviske eller farverige look?

© Pinterest

Forny din sofas udtryk

Du behøver ikke at bruge penge på en ny sofa, for at få et andet udtryk ind i stuen. Herunder har vi samlet 11 idéer til puder, du kan hækle, og som gør din sofa både personlig og behagelig.

Harlequin

Puden er let at spotte med det flotte harlequin-mønster, men forbliver samtidig stilren og skandinavisk i den grå nuance.

Sommer i sofaen

Med disse farver i hjemmet virker sommeren pludselig ikke så langt væk.

To i én

Du kan kombinere to farver i én pude, enten ved at lave front og bagside i forskellige farver, eller ved at hækle et lille hjørne af puden i en anden farve, som vist på billedet.

Kvaster

Kvaster er i øjeblikket meget populært inden for smykker, men det kan faktisk også fungere rigtig godt som en del af din indretning. Se bare hvor fine disse puder er!

En pude med kant

Du kan kombinere dine yndlingsfarver og dele dem op med tydelige kanter. Det fungerer især godt, hvis du kommer godt rundt i hele farveskalaen.

Brug pastelfarver

Hvis det er lidt for drastisk med en lyserød sofa, kan du i stedet bruge de sarte farver i puderne. Det giver et lettere feminint udtryk.

Søde sager

Sommerens store hit var den oppustelige donut, og den trend kan du nu tage med ind i stuen! Dog er der en fare for, at du bliver ret lækkersulten, når du slår dig ned i sofaen.

En neutral baggrund

Hvis din pude ikke skal være alt for farverig, kan du bruge en neutral baggrund, der giver et roligere udtryk.

Bestig et bjerg

En ny måde at få naturen ind i hjemmet vha din hæklenål.

Kontraster

Skab et markant udtryk med farver, der står i kontrast til hinanden. Sort og hvid er altid en sikker vinder.

Knap op

Sæt én eller flere knapper i for at give din pude en ekstra lille detalje.