11 budgetvenlige (og nemme) idéer til halloween-pynt, du selv kan lave

Få mere for pengene og masser af wauw-effekt med disse nemme idéer til halloween-pynt, der både skræmmer og pynter.

Halloween pynt diy
© Getty Images

Halloween lurer lige om hjørnet, og der er ikke noget, der er vigtigere til halloween end pynten, der kan skabe rædsel og uhygge.

Føler du ikke for at bruge en formue på gravsten, spøgelser, spindelvæv og andet halloween pynt fra butikkerne, kan du heldigvis nemt lave din egen halloweenudsmykning.

At lave sit eget halloween pynt er meget nemmere, end det lyder, og så er det også langt mere budgetvenligt.

Vi har derfor samlet 11 nemme og sjove idéer til en vaske ægte DIY-halloween.

Scroll igennem galleriet og lad dig inspirere af alle de kreative DIY-projekter til halloweenfesten.

LÆS OGSÅ Sådan laver du en græskarlygte.

1. Hjemmelavet halloweenlys

Start din DIY-halloween ud med at forvandle almindelige hvide stearinlys fra hygge til uhygge. De blødende halloweenlys kræver ikke andet end hvide lys og et rødt lys. Gør lysende endnu mere skræmmende med søm og nåle.

2. Lav mini-græskar af mandariner

En nem hjemmelavet halloween dekoration er at forvandler mandariner til små græsker.

Tegn forskellige skræmmende ansigter på mandarinerne og brug dem fx som halloween pynt til halloweenfesten, eller del dem ud sammen med lækkerier, når alle de små spøgelser og monstre kommer og rasler ved din dør.

LÆS OGSÅ Fuldend din halloweenfest med disse 7 gyseligt gode og nemme cocktails.

3. Udendørs DIY halloween pynt

Skal du pynte op til halloween, så må du ikke glemme haven. Den udendørs halloween pynt skaber rædsel og gys, når dine halloweengæster kommer, eller når kvarterets børn kommer forbi efter godter.

Kast dig ud i en nem, hjemmelavet udendørs halloween pynt og forvandel fx din have til en kirkegård med gravstene af pap.

4. Nem DIY halloween pynt af affaldssække

Fuldend din halloween dekoration med effektfulde spindelvæv. Her er der virkelig tale om smæk for skillingen. Her er der kun brugt én sort sæk. Forestil dig resultatet, hvis du bruger tre. Ellers fire. En ekstra bonus er, at de både kan bruges indenfor og udenfor.

5. DIY slik-spøgelse til halloween

Du har helt sikkert prøvet at stå i sidste øjeblik uden et halloweenkostume, og endt med at lave det populære trick, hvor du klipper to huller i et lagen, og WUPTI! Så er du eller dit barn klædt ud som et spørgelse.

Har du et lille bord eller lignende derhjemme, så kan du faktisk ligeså nemt forvandle det til et spørgelse. I stedet for at klippe huller i lagnet til øjne og mund, så tegn eller lim nogle sorte cirkler på lagnet

TIP Stil en skål under lagnet, så den er skjult, og læg slik oveni. Så har du lavet dit helt eget slik-spørgelse.

LÆS OGSÅ 13 nemme halloweenkostumer, du selv kan lave.

6. Hjemmelavet græskar-guirlande

Lav små græskar af orange garn og hæng dem på en snor. Så har du selv lavet guirlande, som kan hænge og skabe halloweenstemning på vægge og i loftet.

7. Nem halloween pynt til indendørs og udendøs

Er der noget, som stensikkert hører til halloween, så er det hekse. Lav dine egne heksehatte med lys i, og hæng dem både indendørs og udendørs, så de kan give stemning og skabe uhygge.

8. Skab halloween-gys med uhyggelige hænder

Hæng sorte hænder, lavet af pap, forskellige steder i hjemmet, for at skabe gys og uhygge til din halloweenfest. Måske du endda kan give dine gæster et lille chok med dem?

9. En nem halloween dekoration af sort snor

Edderkoppespind emmer af gys og uhygge, og du kan faktisk nemt lave det selv. Alt det kræver er en sort snor, og så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor stort edderkoppespindet skal være.

Denne halloween-DIY kan bruges både indendørs og udendørs, og det er oplagt at fuldende den med små edderkopper, som du enten kan købe i en butik eller lave selv.

10. Hjemmelavet flagermuse til halloween

En nem halloween-DIY er at klippe flagermuse af sort pap eller karton og hænge dem i en snor fra fx loftet. Klip flagermusene i forskellige størrelse, alt efter hvor de skal hænge. Jo større, jo mere uhygge.

11. DIY halloween pynt af gamle glas

Gem glassene fra syltetøj og andet mad. Så kan du lave dine egne halloween-lanterner, ved at male uhyggelige ansigter og lignende på dem. Hæng eller stil de små lanterne udenfor, eller brug dem som halloween dekoration indenfor.