13 halloweenkostumer du kan nå at lave i sidste øjeblik

Hvis du ikke er i god tid, men gerne vil være mere kreativ end spøgelset af et hvidt lagen, kan du lade dig inspirere af sjove og anderledes kostumer til store og små, der kan skabes med et minimum af remedier.

29. oktober 2017 af Mi Skjold Brix

Har du en gammel paraply liggende? Så er du ikke langt fra at kunne føre denne fine idé ud i livet. 

LÆS OGSÅ Sådan laver du en græskarlygte.

En saks og en tur til den nærmeste stofforetning efter filt er alt, du behøver, for at skabe denne fine kappe. Opgrader fx. med en plastikedderkop, og ingen øjne vil være tørre. 

Har du noget pap liggende? Det kan både være hvidt eller fra fx. en flyttekasse. Så er den udklædning næsten hjemme. 

Stik i den nærmeste legetøjsforretning og køb en pose vandballoner. Find en gennemsigtig plastiksæk, og tegn eller print et logo. Et voila! Rørende nemt. 

Bagsiden af en blok eller pappet fra dit yndlingsmorgenmadsprodukt + en toiletrulle = så er du ret langt. 

Har du ikke lige kobbermaling liggende, så brug lim og sølvpapir til at beklæde din papnøgle og kom i mål med makeup, der leder tankerne hen på dukkelise. 

Brug noget af pynten, der bliver solgt de fleste steder, og fæstn kryb til hudfarvede strømpebukser. Hop i en sort kjole og læg en dyster makeup. Så er den udklædning på plads. 

Udsmyk din paraply med gavebånd, silkebånd, bobleplast eller strimler af fryseposer. Så er du den fineste gople. Skal det være ekstra vildt, kan du bruge LED-lyskæden fra julekassen, hvis du har den slags med batteri, og tape den fast langs kanten. Hop i hvidt fra top til tå og svøm af sted.

Frida Kahlo gav os ikke blot sin selvbiografiske kunst, men også en af de nemmeste udklædninger. Fat en brynpensel, flet håret og sæt det med hårnåle i en lav knold. Lav en krone af blomster enten fra haven, supermarkedet eller af toiletpapir, du farvelægger, sågar. Nød lærer nøgen kvinde at spinde, som man siger. 

Brug et stykke pap eller karton, og lav en polaroidramme. Hvad, der skal i den, er op til dig. 

Har du eller junior noget tøj, der har aftjent sin værnepligt, så klip det op, og sæt det sammen med sikkerhedsnåle. Bedste resultat får du, hvis farverne er mørke. 

Har du en læbestift og en eyeliner liggende, kan du give den gas som et Roy Lichtenstein-maleri. Skal det være ekstra gennemført, så tegn også på tøjet. 

Køb eller ofr en T-shirt, som du nemt kan klippe til enten edderkoppespind eller et skelet. 

Har du et spil kort og en klipsemaskine, behøver du ikke engang træde udenfor din egen dør for at forvandle dig til hjerterdronning. 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...