5 flotte sofapuder, du selv kan lave

Flotte pudebetræk kan godt være lidt pebrede, men det kan sagtens lade sig gøre at lave rigtigt fine pudebetræk derhjemme, som ikke koster meget.

Lav dine egne pyntepuder

Drømmer du om at fylde sofaen med en sky af flotte, bløde puder? Det kan godt blive dyrt, men hvis du selv laver dem, er det knapt så galt, og du får præcis de puder, du gerne vil have.

Her er 5 flotte puder, du selv kan lave, hvis du kan sy, strikke eller svinge en tusch.

Rund pude i chunky strik

Du kan lave denne fine strikpude i chunky garn, som både kan bruges som blød sofapude og dekorativ pyntepude.

Se guiden lige her.

Strikpude uden strik

Hvis du ikke er helt skarp til at strikke, så kan du sagtens lave dig en flot strikpude alligevel. Måske har du et gammelt tæppe liggende, og ellers kan det sandsynligvis købes billigt, for eksempel i en genbrug, og så skal du bare klippe og sy lidt for at få et flot og lækkert pudebetræk.

Se guiden lige her.

Pude med farvede kvaster

Køb et ensfarvet pudebetræk eller frisk dine gamle puder op med et par fine kvaster i sjove farver.

Det ser rigtigt fint ud, hvis du gør ligesom på billedet og vælger farver, der matcher, men du kan også vælge at lave dem i den samme farve eller alle regnbuens farver på én gang.

Se guiden lige her.

Tribalmønster

Denne pude er helt utroligt nem at lave, hvis du kan finde ud af at tegne lige efter en lineal, så det burde bestemt være til at overkomme

Se guiden lige her.

Mønster i tryk

Du kan selv vælge mønster og farve til denne DIY, så mønstret bliver præcis, som du vil have det. Som alternativ til denne trykkemetode kan kartoffeltryk sikkert fungere lige så fint, hvis du ikke lige har skumgummi og en træblok liggende.

Se guiden lige her.

HÅNDPLUKKET TIL DIG