5 geniale hacks med billige IKEA-tæpper

IKEA-tæpper er perfekte til nye DIY-projekter, da de er billige samt lavet i et slidstærkt materiale. Her får du 5 geniale hacks lavet af tæpper fra IKEA, der er super nemme at lave.

5 geniale hacks med billige IKEA-tæpper

Blød puf af billige IKEA-tæpper

Sæt dig til rette og slap af i en blød puf, der er nemt at flytte rundt på efter behov. Bloggeren Poppytalk har lavet sin egen puf af billige IKEA-tæpper, og det kan du også - se bare her.

Nem og billigt siddeplads med fund fra IKEA

Hvad får man, når man kombinerer en MARIUS-taburet med et TEJN-fåreskindstæppe? En super cool siddeplads, der ser meget mere eksklusiv ud end hvad delene ellers har kostet. Bloggeren bag Kitchy Kitchen viser dig, hvordan du nemt og billigt kan lave den fine siddeplads her.

Bløde IKEA-hacks til sofaen

Giv din sofa, daybed eller seng et personlige twist med dine hjemmelavede puder af billige IKEA-tæpper med frynser. SIGNE-tæpperne med forskelligefarvede striber er et godt valg. Martha Stewart giver dig en trin for trin-guide her.

Cool skuldertaske lavet af IKEA's SIGNE-tæpper

SIGNE-tæpperne kan også bruges til at lave din egen smukke og rummelige skuldertaske med striber og fine frynser. Tæppet er slidstærkt og fungerer derfor perfekt som en praktisk taske til alle hverdagens nødvendigheder. Få en detaljeret DIY-guide hos Zevyjoy.com.

Minimalistisk hynde til bænken af IKEA-plaid

Ingen vil nogensinde gætte, at denne minimalistiske hynde til bænken er lavet af et billigt IKEA-tæppe. Kan f.eks. laves af IKEA's HENRIKA-plaid i beige. Heimatbaum har tilføjet smukke læderremme for et cool mix af materialer og texturer.

LÆS OGSÅSådan indretter du med løse tæpper

HÅNDPLUKKET TIL DIG