5 geniale Ikea-hacks med Trones-skoskabe

De stilrene og solide Trones-skoskabe fra Ikea kan ikke kun bruges til sko i entréen. Se, hvordan du nemt og billigt kan møblere alle husets rum med 5 geniale Ikea-hacks af Trones.

Smart sengegavl af Trones-skoskabe

Har du et lille soveværelse, er denne løsning som skabt til dig. Brug seks Trones-skoskabe som sengegavl og få ekstra opbevaring i soveværelset. Den skjulte opbevaring kan bruges til sengetøj, håndklæder, bøger, magasiner og alle de andre ting, du gerne vil have i nærheden.

TIP Skab et mere stemningsfuldt look ved at sætte LED-lyslister langs kanterne.

LÆS OGSÅ 5 flotte og praktiske måder at opbevare vasketøj på

Trones-skoskab til udendørs dyrkning af grøntsager

Hæng Trones-skoskabe op udenfor og brug dem som en lille havestation og til at dyrke grøntsager i. Skoskabene fra Ikea et lavet af holdbart plast, som kan tåle vind og vejr. Og champignon kræver et mørkt sted for at vokse, så det er den perfekte løsning!

Skjul ledninger og kabler i stuen med Trones-skoskabe

Drømmer du om en hyggelig stue – men er det svært at kombinere med et stort tv og grimme ledninger og kabler? Her er en enkel løsning med Trones-skoskabe, som kan skjule ledninger, kabler, dvd-samlinger og spillekonsoller.

LÆS OGSÅ Skoskabe: 10 smarte løsninger (der ikke er Ikeas Trones)

Perfekt Ikea-hack til hundeejere

Er du træt at det rod, som hundesnore, legetøj, børster og håndkæder skaber i entréen? Trones-skoskaber giver dig et sted at holde orden i alle tingene til din hund. Med denne løsning i nærheden af døren kan du og din hund hurtigt blive klar til en gåtur.

Smart løsning med Trones-skoskab til kolde drikkevarer

Lav et lille barområde på terrassen eller altanen ved at fylde et Trones-skoskab med is, så du kan holde sommerens drikkevarer afkølet. Med denne løsning bliver du hurtigt klar til de længe ventede sommeraftener!

TIP Det er nemt at tage skabet ned fra væggen og hælde den smeltede is ud.

HÅNDPLUKKET TIL DIG