6 DIY terrassemøbler, du nemt og billigt kan lave med paller

Der er ingen grænser for, hvad du kan lave med paller, og med lidt snilde kan du forvandle træpaller til de mest fantastiske og praktiske møbler. Her får du 6 nemme og billige DIY havemøbler, som alle startede med en palle.

3. juli 2017 af Malene Mandrup

Vælg de rigtige paller til DIY-terrassemøblerne

Inden du går i gang med dit DIY-palleprojekt, skal du være opmærksom på, hvilken type palle du tager med indenfor. Imprægnerede paller kan være fyldt med gift og du må derfor ikke benytte dem, som en del af indretningen i dit hjem. Mange imprægnerede paller bliver produceret i udlandet, hvor de bliver overfladebehandlet med kemikalier og metylbromid. Metylbromid bliver anvendt som et middel mod insekter og svamp og er forbudt i Danmark.

Derudover bør du også være opmærksom på, om pallen er blevet anvendt til at transportere giftige varer på. Maling, gift og kemikalier kan nemlig nemt trænge ned i træet og forgifte pallen.

Læs mere om hvilke paller du ikke skal anvende her.

Paller giver et råt og flot look til terrassemøblerne. Skal pallerne stå ude, er det vigtigt med et godt lag træbeskyttelse eller maling. Scroll ned af galleriet og se 6 flotte terrassemøbler med paller, som du nemt kan lave til ingen penge. 

DIY loungesofa af paller

Flyt sofahyggen udendørs med en lækker loungesofa, du nemt kan lave af paller og hjemmesyede hynder. 

Få en trin for trin-guide hos ehow.com her.

Svævende palleseng til haven

Vi ville elske at tilbringe en varm sommerdag på denne svævende seng i haven. Og du kan faktisk lave din egen for billige penge - bare følg DIY-guiden her.

DIY daybed af paller

Skab en hyggekrog på terrassen med en fin daybed, som du kan slappe af på efter en lang arbejdsdag. Det eneste du skal bruge er fire paller, et par brædder, maling og hynder samt puder til at gøre sengen komfortabel. 

Se, hvordan du laver den hos lovelygreens.com her.

Liggestole af paller på terrassen

Smæk benene op og nyd solen på terrassen med fine liggestole, du nemt selv kan lave af paller. Mal dem, så de matcher terrassen og pynt med farverige hynder og puder. 

DIY bord til loungeområdet

Slap af og nyd sommeren med et lækkert loungeområde på terrassen. Lav dit eget bord med hjul og paller, som er nemt at flytte rund på efter behov. Kombinér bordet med behagelige sofamoduler for det perfekte udendørs loungesæt. 

Se, hvordan du billigt kan lave bordet her.

Barbord af paller

Der er intet som en kold drink på terrassen på en varm sommerdag. Lav et flot barbord af paller på ingen tid – og til ingen penge. Se bare her.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste